Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad Z13 sülearvuti 33,8 cm (13,3 tolli) WUXGA AMD Ryzen™ 7 PRO 6850U 16 GB LPDDR5-SDRAM 256 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro hall, must

  • 1 927.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 642.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759467
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ehtne viimistletud meisterlikkus kohtub tõelise jätkusuutlikkusega
Sülearvutil ThinkPad Z13 on kaks suurepärast valikut, mis on valmistatud jätkusuutlikest materjalidest, mõlemal on haptiline klaasist ForcePad. Seal on pronks musta ringlussevõetud PET* vegannahaga ja Arctic Grey taaskasutatud alumiiniumiga. Veelgi enam, pakend on valmistatud 100% kiiresti taastuvast ja kompostitavast bambus-suhkruroo kiust.


Multitask oma südame sisu
AMD Ryzen™ PRO 6000 seeria mobiilsed protsessorid tagavad suurepärase videokonverentsi ja eepilise aku tööea. Koos kuni Windows 11 Pro reageerimisvõimega teeb ThinkPad Z13 ülesanded välkkiirelt läbi. Nii et ärge muretsege e-kirjade kontrollimise, muusika voogesituse, rakenduste vahetamise ja suure hulga avatud vahelehtede pärast – see kohtub teiega seal, kus te olete.


Inspireeriv koostöö teie maailmaga
Kuna veebikaamerad on 2021. aasta, on Z13 turule toodud sideribaga. Muidugi, sellel on kaamera ja FHD-infrapunatehnoloogiaga on see suurepärane. Reguleeritavate sätete, tehisintellektil põhinevate Dolby Voice®-iga mürasummutavate mikrofonide ja näotuvastusfunktsiooniga sisselogimisvõimalusega on see aga palju enamat. Kommunikatsiooniriba inspireerib maailma koostööks kõikjal, kus viibite.


Uuendatud klaviatuur – mitte ainult tippimiseks
Kuigi meie ThinkPadi klaviatuur on ajatu, oleme viinud selle uuele tasemele. Sellel on klaasist haptiline ForcePad koos integreeritud navigeerimisnuppudega. Väike punane TrackPoint? Ikka alles ja saate seda endiselt kasutada nagu hiirt. Kuid saate ka topeltpuudutada, et käivitada side kiirmenüü sätted, et optimeerida audiovisuaali. Mugavaks kõnest tekstiks transkriptsiooniks on isegi dikteerimistööriistariba.


AMD-Microsofti turbepartnerlus
Kõik ThinkPadi sülearvutid sisaldavad ThinkShieldi, turvalahenduste komplekti, mis on loodud teie ettevõtte kaitsmiseks. Meie Z13 sülearvutil on ka murranguline kiip-pilvetehnoloogia koos Microsoft Plutoniga, mis tuleneb AMD ja Microsofti vahelisest partnerlusest, mis töötab koos andmete krüptimise ja biomeetriaga. Lisaks tagab F9-klahviga juhitav elektrooniline katik kaamera väljalülitamise.


Erksad kõned, videod ja palju muud
Nautige rikkalikke detaile ja värve puutevabal 13,3-tollisel WQXGA OLED-ekraanil (2880 x 1800) koos Dolby Vision®-i ja 100% DCI-P3-ga, kui iga piksel loeb. Või kasutage väikese võimsusega WUXGA-paneeli (1920 x 1200), 100% sRGB-värvidega – puuteekraaniga või ilma. Kõik valikud hõlmavad vähese sinise valgusega ekraani, mis aitab vähendada silmade pinget.


Kvaliteet, mida võite usaldada
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua oma ThinkPadi sülearvutite jaoks väärtuse ja vastupidavuse tasakaal. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad Z13. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7 PRO, Protsessori mudel: 6850U, Protsessori sagedus: 2,7 GHz. Ekraani diagonaal: 33,8 cm (13,3"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Mobiil võrgu generatsioon: 4G. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Hall, Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles