Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad X13s sülearvuti 33,8 cm (13,3 tolli) WUXGA Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 3 16 GB LPDDR4x-SDRAM 256 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro Black

  • 1 439.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 480 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1807502
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Valmis töötama, kui olete
Tutvuge üliõhukeste Windows 11 arvutitega koos Snapdragon®-iga hübriidtöö äärmise jõudluse ja tõhususega. Kohe sisselülitatud, alati ühendatud ja mitmepäevase aku toiteallikaga seadmetega saate töötada kõikjal ilma katkestusteta

ThinkPad X13s sülearvuti pakub teie arvutiga nutitelefonilaadset kogemust. See seade töötab välkkiirelt alates ühendatud oote- ja kohese sisselülitamise funktsioonist kuni valikulise 5G-toega Sub-6GHz või 5G mmWave-ühenduvuseni. Nautige kvaliteetsemat videokonverentsi, madala latentsusajaga jõudlust ning sujuvat redigeerimist ja koostööd – isegi suurte failidega, mis nõuavad suurt ribalaiust.

Veebikaamera, mille keskmes on teie huvid
Sideribal on täiustatud kaameravalik, mis võimaldab AI Computer-Vision tehnoloogiat, sealhulgas alati sisse lülitatud kasutajatuvastust, tähelepanu jälgimist nutikaks toitehalduseks ja null-touch sisselogimist. Lisaks tunneb X13s teid ära isegi näomaski või soenguga. Lisaks hõlmavad digitaalsed heaolufunktsioonid kehahoiakut ja ekraaniaja teadlikkust ning nägemise tervise teatisi.

Täiustatud ohukaitse
ThinkPad X13s on loodud teie andmete ja ettevõtte kaitsmiseks. CPU-sse sisseehitatud turvaprotsessor Pluton aitab vältida kokkupuudet ohtudega ja ennetada füüsilisi rünnakuid. See uus kiip-pilve-turbetehnoloogia on Microsofti ja Qualcomm® Technologiesi vahelise partnerluse tulemus, mis töötab koos andmete krüptimise ja biomeetriliste kaitsemeetmetega.

Lisaks pakuvad ThinkShieldi riist- ja tarkvarakaitse integreeritud usaldusväärse platvormi mooduliga (TPM), Windows 11 Secured-Core PC lisaturvalisus ja Microsoft Plutoni turbearhitektuur kaitset iga nurga alt.

Tugev rakenduste ökosüsteem
Koostöös Microsofti ja Qualcomm® Technologiesiga töötame selle nimel, et luua suur sõltumatu tarkvaramüüja (ISV) sertifitseeritud tipptasemel rakenduste portfell, mis tagab ühilduvuse Windowsis on Snapdragon® (WoS). Need tööstusharu juhtivad rakendused hõlmavad mitut kategooriat, sealhulgas brauserid ja tootlikkus, koostöö ja virtuaalsed koosolekud, andmete ja seadmete turvalisus, juurdepääs võrgule ja virtualiseerimine.

Keskkonna suhtes leebem
Snapdragon® 8cx Gen 3 arvutusplatvorm ja ThinkPad X13s sülearvuti suletud ventilaatorivaba disain minimeerivad soojuse ventilatsiooni keskkonda. Veelgi enam, šassii on valmistatud 90% ulatuses taaskasutatud magneesiumist, samas kui aku (30%), kõlari korpuse (97%) ja vahelduvvooluadapteri (90%) jaoks on kasutatud tarbimisjärgset materjali (PCC) plastikut.

Iga kord lootke ThinkPadile
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Hoidke IT keskendunud infotehnoloogiale, mitte hankele
Kaaluge paindlikku lähenemist IT-hankele, Lenovo Device as a Service (DaaS). See on loodud aja ja kapitali vabastamiseks ning ühendab seadmed, teenindustugi ja tarkvara fikseeritud kuumakseteks. Elutsükli haldamise eest hoolitsemine võimaldab teie IT-ressurssidel keskenduda sellele, mida nad kõige paremini oskavad.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad X13s. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Qualcomm Snapdragon, Protsessori mudel: 8cx Gen 3, Protsessori sagedus: 3 GHz. Ekraani diagonaal: 33,8 cm (13,3"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR4x-SDRAM. Kogumaht: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Mobiil võrgu generatsioon: 5G. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles