Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad X13 sülearvuti 33,8 cm (13,3 tolli) puutetundlik WUXGA Intel® Core™ i5 i5-1235U 16 GB LPDDR5-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 1 439.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 480 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759443
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võimsus töötada liikvel olles

Kuni Intel vPro® ja 12. põlvkonna Intel® Core™ protsessoritega ThinkPad X13 Gen 3 võimaldab teil töötada kõikjal. See ärisülearvuti, mis töötab kuni operatsioonisüsteemiga Windows 11 Pro ja integreeritud Intel® Iris® Xe graafikaga, saab hakkama iga ülesandega. Samuti on see piisavalt kerge ja õhuke, et kaasas käia kõikjal, kus vaja, ning akuga, mis töötab terve päeva, võite laadija koju jätta.

Ühenduse hoidmine, andmete turvamine

ThinkPad X13 Gen 3 sülearvuti hoiab teid ühenduses ja teie andmeid turvalisena. Selle ühenduvusvõimaluste hulka kuuluvad WiFi 6E*, 5G ja 4G WWAN** ning see toetab USB-C Thunderbolt™ 4 ja HDMI-d. Lisaks mitmetele ThinkShieldi riist- ja tarkvarafunktsioonidele on sellel Microsoft Secured-core arvutite turvalisus, sisselülitatav puutetundlik sõrmejäljelugeja ja valikuline veebikaamera privaatsusluuk.

*WiFi 6E jaoks on vajalik Windows 11 Pro. Toimimine sõltub operatsioonisüsteemi, WiFi 6E-d toetavate ruuterite/AP-de/lüüside toest ning piirkondlikest regulatiivsetest sertifikaatidest ja spektri jaotusest.
**Valikuline WWAN-i saadavus on piirkonniti erinev ja see tuleb ostu ajal konfigureerida; selleks on vaja võrguteenuse pakkujat.

Otsused, otsused…

Sülearvuti ThinkPad X13 Gen 3 aitab teil virtuaalsetest kõnedest ja koosolekutest läbi saada. Standardvarustuses on sellel tohutu 84% ekraani ja korpuse suhe, kasutajale suunatud Dolby Audio™ kõlarisüsteem, Dolby Voice® ja kaks kaugvälja mikrofoni. Saadaval on ka FHD + IR hübriidveebikaamera ja 13,3-tolline WQXGA ekraan koos Dolby Vision™-iga, millel on vähese sinise valguse sertifikaat, mis aitab vähendada silmade väsimust.

Ehitatud kestma

Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid tagamaks, et iga ThinkPad on töökindel ja vastupidav. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.Lenovo ThinkPad X13. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i5, Protsessori mudel: i5-1235U. Ekraani diagonaal: 33,8 cm (13,3"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit, Puuteekraan. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD . Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles