Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad X1 Yoga Hybrid (2-in-1) 35,6 cm (14 tolli) puuteekraan WUXGA Intel® Core™ i7 i7-1355U 32 GB LPDDR5-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro hall

  • 2,900.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 967 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759622
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Järgmise taseme jõudlus

13. põlvkonna Intel® Core™ vPro® protsessoritega töötav Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 8 2-in-1 sülearvuti viib multitegumtöö järgmisele tasemele. Need protsessorid jaotavad töökoormuse arukalt õigele lõimele, õigele tuumale ja õigel ajal – see võimaldab paremat meeskonna koostööd ja tootlikkust olenevalt sellest, kuidas te oma seadet tegelikult kasutate. Intel® Evo™ sertifikaadiga võite loota järjepidevale reageerimisvõimele, kohesele ärkamisele, kogu päeva kestvale akule, kiirele laadimisele ja intelligentsele videokonverentsile.

Tootlikkuse tõstja

Koostöö lihtsaks muutmisel on ThinkPad X1 Yoga Gen 8 kaks-ühes sülearvuti sideriba väga funktsionaalne ja stiilne. Mitu FHD eraldusvõimega kaameravalikut, sealhulgas hübriidne FHD / infrapuna (IR) mobiilse tööstusliku protsessori liidese (MIPI) veebikaamera koos Computer Visioni täiendava turvalisuse ja veebikaamera privaatsuse katikuga. Veelgi enam, neli integreeritud tehisintellektil põhinevat mürasummutavat mikrofoni Dolby Voice®-iga ja neli kõlarit koos Dolby Atmos®-iga tagavad suurepärase heli, tagades teie sõnumi kristallselge kuulmise.

Tüüp. Sketš. Pühkige.

Tänu 360-kraadisele hingele lülitub ThinkPad X1 Yoga Gen 8 2-in-1 sülearvuti kiiresti sülearvuti, tahvelarvuti, telgi ja alusrežiimi vahel. Pole tähtis, kuhu teie töö teid viib, meil on võimalus teie stiili kohandada ja aidata asju kiiremini teha. Laetava, garaažis hoitud pliiatsiga saate sujuvalt liikuda klaviatuuril tippimisest visandamise, dokumentide allkirjastamise või ekraanil märkmete tegemiseni. Või lihtsalt pühkige, kui kasutate seadet tahvelarvutina.

Ühendage mugavalt oma telefoniga

Intel® Unison™ abil saate asetada sülearvuti kõige oma tegevuse keskmesse. Ühendage telefon (kas Android või iOS) juhtmevabalt ThinkPad X1 Yoga Gen 8 kaks-ühes sülearvutiga. Edastage faile kiiresti ja lihtsalt, isegi redigeerige oma fotosid ja videoid sujuvalt suurel ekraanil. Helistage ja vastake kõnedele otse arvutist, täieliku juurdepääsuga oma telefoni kontaktide loendile. Saate isegi oma sülearvutisse märguandeid ja sõnumeid vastu võtta. Pole vaja seadmeid vahetada, kui saate seda kõike ühes kohas teha.

Kaitske oma andmeid ja süsteemi

Biomeetria pakub ThinkPad X1 Yoga Gen 8 konverteeritavale sülearvutile lisakaitset – alates toitenupuga integreeritud sõrmejäljelugejast kuni IR-kaameraga töötava näotuvastustarkvarani. ThinkShield, meie ulatuslik turvalahenduste komplekt, on meie sülearvutite lahutamatu osa. Sellised funktsioonid nagu diskreetne usaldusväärse platvormi moodul (dTPM) krüpteerivad teie andmeid. Kohalolekutuvastus lukustab teie seadme automaatselt, kui kolite ära. Ja Intel vPro® aitab ära hoida ründeid OS-i, sisselogimismandaatide ja muu vastu.

Suhtume jätkusuutlikkusesse tõsiselt

Oleme võtnud endale kohustuse saavutada 2050. aastaks kasvuhoonegaaside heitkogused nulli, muutes Lenovost maailma esimeseks personaalarvutite/nutitelefonide tootja ning ühe 139-st ettevõttest, mille sihttase on nullilähedane, mille on kinnitanud teaduspõhiste sihtmärkide algatus (SBTi). ThinkPad X1 Yoga Gen 8 puhul tähendab see madala temperatuuriga jootmist ja taaskasutatud alumiiniumist šassii. Kasutame kõlarite korpuses 90% tarbimisjärgse sisuga (PCC) taaskasutatud plastikut, akukorpuses 25–30% PCC ringlussevõetud plastikut ja toiteadapteris 90% PCC taaskasutatud plasti. Pakend on täielikult plastivaba.

Kvaliteet, millele võite loota

Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Kahekordne lahe tegur

Meie legendaarse ThinkPadi klaviatuuri klahvide alumine pool on loodud parema õhuvoolu loomiseks. Koos kahe ventilaatori ja tagumise ventilatsiooniga hoiavad ThinkPad X1 Yoga Gen 8 2-in-1 soojuslikud võimalused selle konverteeritava sülearvuti jahedana isegi ületunnitöö ajal.

Tile®-iga ei kaota te kunagi oma seadme jälgi

Kui panete oma kaks-ühes sülearvuti valesti või mis veelgi hullem, kui keegi selle ära võtab, pole teie arvuti asukoha leidmine kunagi olnud nii lihtne. ThinkPad X1 Yoga Gen 8 2-in-1 sülearvuti on Tile® valmis. Lihtsalt tellige Tile® teenus* ja seejärel laadige rakendus alla, seadistage oma seade ja aktiveerige. Kasutage nutitelefoni asukoha leidmiseks – isegi kui teie X1 on välja lülitatud.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad X1 Yoga. Toote tüüp: hübriid (2-in-1), kujutegur: kabriolett (kaust). Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-1355U. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit, Puuteekraan. Sisemälu: 32 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD . Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles