Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad X1 Carbon sülearvuti 35,6 cm (14 tolli) WUXGA Intel® Core™ i7 i7-1355U 16 GB LPDDR5-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 2,438.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 813 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759605
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Viib tootlikkuse järgmisele tasemele

Intel®-iga kaasprojekteeritud Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 vastab Intel® Evo™ sülearvuti disaininõuetele, riistvaraspetsifikatsioonidele ja peamistele kasutajakogemuse eesmärkidele, et tagada järjepidev reageerimine, kohene äratus, kogu päeva kestev aku, kiire laadimine ja intelligentne video. konverents. See Evo-sertifikaadiga seade sisaldab ka Intel® Unison™-i, mis võimaldab sujuvalt ühendada teie Android- või iOS-i nutitelefoniga helistamiseks, sõnumite saatmiseks ning failide ja fotode jagamiseks – kõike seda tehakse teie sülearvutist.

Kaugkoostöö pole kunagi nii hea välja näinud ega kõlanud

ThinkPad X1 Carbon Gen 11 sülearvuti sisaldab ülifunktsionaalset ja stiilset sideriba, mis sisaldab hübriid-FHD ja infrapuna (IR) kaamerat või FHD / IR mobiilse tööstusliku protsessori liidese (MIPI) veebikaamerat koos Computer Visioni täiendava turvalisusega. Ja loomulikult on kõigil kaameratel veebikaamera privaatsuskatik. Veelgi enam, 4 x 360-kraadised mikrofonid koos integreeritud tehisintellektil põhineva mürasummutuse ja Dolby Voice®-iga pakuvad suurepärast heli. Tänu nii hämmastavale videokõnede kvaliteedile võib teil olla oma kontor kõikjal, kus soovite.

Lihtne ühendus telefoniga

Intel® Unison™ abil saate asetada sülearvuti kõige oma tegevuse keskmesse. Ühendage telefon (kas Android või iOS) juhtmevabalt ThinkPad X1 Carbon Gen 11 sülearvutiga. Edastage faile kiiresti ja lihtsalt, isegi redigeerige oma fotosid ja videoid sujuvalt suurel ekraanil. Helistage ja vastake kõnedele otse arvutist, täieliku juurdepääsuga oma telefoni kontaktide loendile. Saate isegi oma sülearvutisse märguandeid ja sõnumeid vastu võtta. Pole vaja seadmeid vahetada, kui saate seda kõike ühes kohas teha.

Tõstab jahedustegurit

Legendaarne ThinkPadi klaviatuur on loodud ergonoomika ja mugavuse tagamiseks – osa sellest mugavusest tähendab paremat õhuvoolu. Klahvide alumine külg hõlbustab kasutamise ajal õhu sissevõtmist. Koos kahe ventilaatori ja tagumise õhutusavaga pakub ThinkPad X1 Carbon Gen 11 sülearvuti paremat soojust. Nii et olenemata sellest, kas sõidate üle päeva, öö või mõlemad, jääb X1 sama lahedaks kui teie.

Elav visuaal, mis vastab teie vajadustele

Olenemata sellest, kuidas te seda vaatate, on ThinkPad X1 Carbon Gen 11 sülearvutil suurepärased ekraanid, mis vastavad teie tööpäeva vajadustele. Ükskõik, kas vajate ülikõrge ekraanieraldusvõimega rikkalikult üksikasjalikku graafikat või täiendavat turvalisust uteliailta silmadega võitlemiseks, meil on teile valikud. Alates laiekraaniga ülilaiendatud graafika massiivi (WUXGA) puuteekraanist kuni 2,8K OLED-ekraanini ja lõpetades e-privaatsusega WUXGA-ga, on kõigil 14-tollistel paneelidel kuvasuhe 16:10 koos maksimaalse ekraaniga. Veelgi enam, peaaegu kõik valikud sisaldavad Eyesafe® sertifikaati, et vähendada silmade väsimust.

Turvalisus, mis töötab 24/7

Biomeetria pakub ThinkPad X1 Carbon Gen 11 süsteemis lisakaitset – alates toitenupuga integreeritud sõrmejäljelugejast kuni IR-kaameraga töötava näotuvastustarkvarani. ThinkShield, meie terviklik turbelahenduste komplekt, on kõigi meie ärisülearvutite lahutamatu osa. Sellised funktsioonid nagu diskreetne usaldusväärse platvormi moodul (dTPM) kaitsevad teie kriitilisi andmeid krüptimisega. Kohalolekutuvastus lukustab teie seadme automaatselt, kui eemaldute, samas kui valikuline PrivacyGuardi ekraan ei lase uitavatel silmadel teie ekraanil kuvatavat näha.

Jälgige oma seadet

Kui paned oma sülearvuti valesti või mis veelgi hullem, kui keegi selle ära võtab, pole süsteemi asukoha leidmine kunagi olnud nii lihtne. Nüüd on Tile® valmis, ThinkPad X1 Carbon Gen 11 töötab teie nutitelefoniga, et teie seadet leida – isegi kui teie X1 on välja lülitatud. Lihtsalt tellige Tile® teenus* ja laadige rakendus alla, seejärel seadistage ja aktiveerige. Kui teie X1 peaks kunagi kaduma, leiate selle hetkega üles.

* Tellimus ei kuulu komplekti ja tuleb eraldi osta.

Usaldusväärne ThinkPadi kvaliteet

Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Tunne end planeedil hästi

Lenovos suhtume jätkusuutlikkusesse tõsiselt. Oleme võtnud endale kohustuse saavutada 2050. aastaks kasvuhoonegaaside heitkogused nulli, muutes meist maailma esimeseks personaalarvutite ja nutitelefonide tootja ning ühe 139-st ettevõttest, mille eesmärk on nullilähedane, mille on kinnitanud algatus Science Based Targets (SBTi). ThinkPad X1 Carbon Gen 11 puhul tähendab see madala temperatuuriga jootmist ja 90% taaskasutatud magneesiumi C-kaanel. Kasutame kõlarite korpuses 98% tarbimisjärgse sisuga (PCC) taaskasutatud plastikut, akukorpuses 25–30% PCC ringlussevõetud plastikut ja toiteadapteris 90% PCC taaskasutatud plasti. Pakend on täielikult plastivaba.

Spetsifikatsioonid võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-1355U. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud opsüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must Kaal: 1,12 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles