Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad T16 sülearvuti 40,6 cm (16) WUXGA AMD Ryzen™ 7 PRO 6850U 16 GB LPDDR5-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 1,294.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 431.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759462
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tänapäeva liikvel oleva maailma jaoks
ThinkPad T16 Gen 1 (16-tolline AMD) on loodud vastama tänapäeva hübriidtööjõu vajadustele liikvel olles. Sellel toiteallikaks on kuni suure jõudlusega AMD Ryzen™ 7 PRO protsessorid ja integreeritud AMD Ryzen™ graafika ning sellel on ülikiire mälu ja tipptasemel salvestusvõimalused. Lihtsalt konfigureerige sülearvuti selleks, mida vajate, ja see saab hõlpsalt hakkama iga ülesandega ja kõikjal.

Sama meelelahutuslik kui produktiivne
Hiilgavate vaatamisväärsuste ja helide jaoks on ThinkPad T16 Gen 1 suurepärane. Kuigi 16-tollise puutetundliku ekraani valikul on Dolby Vision™ ja sertifitseeritud Eyesafe® madala sinise valguse tehnoloogia, on igal ekraanil laialdane 16:10 kuvasuhe, mis tagab suurema ekraanipinna. Lisaks on standardvarustuses Dolby Audio™ kõlarisüsteem koos Dolby Voice®-iga, et parandada teie videokõnesid ja seisakuid.

Tasub olla hästi ühendatud
ThinkPad T16 Gen 1-l on valida kahe suure mahutavusega aku vahel, millest igaüks suudab ühe laadimisega töötada terve päeva. Sellel on hulk porte, sealhulgas HDMI ja USB-C. samuti ülikiired ühenduvusvõimalused, sealhulgas WiFi 6E. Ja sellel on täissuuruses numbriklahvistikuga klaviatuur, mis sobib suurepäraselt isegi kõige suuremate numbrite krõmpsutamiseks.

*WiFi 6E jaoks on vajalik Windows 11 Pro. Töötamine sõltub operatsioonisüsteemi, WiFi 6E-d toetavate ruuterite/AP-de/lüüside toest ning piirkondlikest regulatiivsetest sertifikaatidest ja spektri jaotusest.

Targem kaitse seest väljapoole
Nagu igal ThinkPadil, on ka ThinkPad T16 Gen 1-l tugevad sisseehitatud turvafunktsioonid. See hõlmab AMD Memory Guard'i, reaalajas kogu süsteemi mälu krüptimist ning täiustatud Microsofti kiibilt pilveni turvatehnoloogiat. Lisaks Power-On puutetundlikule sõrmejäljelugejale annab valikuline FHD + IR kaamera teile märku, kui keegi üritab teie sülearvutit üle teie õla vaadata.

Projekteeritud ühe silmaga planeedil
Isegi kõigi oma tootlikkust ja loovust suurendavate funktsioonidega on ThinkPad T16 Gen 1 loodud planeeti silmas pidades. Kasutades ringlussevõetud tarbimisjärgset sisu (PCC), nagu plast ja looduslikud materjalid. Näiteks kõlari paigutamiseks, samuti akupesasse ja adapterisse. Kaasas on ka säästvalt metsastatud pakend ja taaskasutatud PCC polsterdus.

Kõik see on osa Lenovo eesmärgist luua jätkusuutlikum planeet. Lisateabe saamiseks klõpsake siin.

Usaldusväärsus, millele võite loota
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Mõõdetuna 12 range standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolli alusel, suudavad need sõita ka kõige karmimates tingimustes, alates Arktika kõrbest kuni kõrbetolmutormideni. Meie testid hõlmavad ka temperatuuri, rõhku, niiskust, vibratsiooni ja palju muud.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad T16. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7 PRO, Protsessori mudel: 6850U, Protsessori sagedus: 2,7 GHz. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon 680M. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles