Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad T16 sülearvuti 40,6 cm (16 tolli) WUXGA Intel® Core™ i5 i5-1235U 16 GB DDR4-SDRAM 256 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 1 267.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 422.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759448
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tehke rohkem tööd kõikjal
Saate konfigureerida ThinkPad T16 nii, et see vastaks teie vajadustele liikvel olles, ja seejärel mõned. Valige kuni Intel vPro® vahel, millel on 12. põlvkonna Intel® Core™ i7 vPro® töötlus, kuni 2 TB Gen 4 jõudlus PCIe salvestusruumi ja kuni tohutu 48 GB DDR4 mälu. Saate valida ka Intel® Iris® Xe või NVIDIA® GeForce® diskreetse graafika. Nüüd saate terve päeva töötada ja öö läbi mängida või vaadata.

Tootlik olemine läks lihtsalt lõbusamaks
Heli ja visuaalide osas on ThinkPad T16 lihtsalt suurepärane. Sellel on erinevad 16-tollised kuvavalikud, sealhulgas WQXGA ekraan koos Dolby Vision™-iga ja sertifitseeritud Eyesafe® vähese sinise valgusega tehnoloogia. Igal ekraanil on lai 16:10 kuvasuhe koos laiendatud vertikaalse ekraaniga, mis parandab tootlikkust ja seisakuid. standardvarustuses on ka Dolby Audio™ ja Dolby Voice® AI mürasummutustehnoloogia.

Olge kursis, kuhu iganes elu teid viib
Kaasaegsele professionaalile sobival ThinkPad T16-l on valik suure mahutavusega akusid, millest igaüks suudab ühe laadimisega töötada terve päeva. Seal on lai valik porte, sealhulgas Intel® Thunderbolt™ 4 ja HDMI, ning ülikiired ühenduvusvõimalused, sealhulgas Intel® WiFi 6E. Sellel on ka täissuuruses numbriklahvistikuga klaviatuur, mis sobib ideaalselt liikvel olles numbrite krõmpsumiseks.

Targem turvalisus seest väljapoole
Teie andmete ja ettevõtte kaitsmiseks kasvavate küberohtude eest on ThinkPad T16-l mitmeid tugevaid ThinkPadi ja ThinkShieldi turvafunktsioone. See hõlmab PrivacyGuardi ekraani ja biomeetrilist sisselülitatavat puutetundlikku sõrmejäljelugejat ning Intel vPro® riistvarapõhist turvalisust. Lisaks tuvastab valikuline FHD + IR kaamera, kui keegi vaatab teie ekraani üle õla.

Võimas, kuid jätkusuutlik
Isegi kõigi oma tootlikkust ja loovust suurendavate funktsioonidega on see ThinkPad loodud planeeti silmas pidades. Kasutasime erinevates komponentides, sealhulgas kõlarite korpuses, akupesas ja adapteris ringlussevõetud tarbimisjärgset sisu (PCC), nagu plastik ja looduslikud materjalid. Kaasas on ka taaskasutatud ja/või säästvalt metsaga kaetud pakendid ja ringlussevõetud PCC-papist polsterdus.
Lugege lisateavet Lenovo säästvama planeedi eesmärgi kohta.

Usaldusväärsus ja vastupidavus, mida võite usaldada
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Mõõdetuna 12 range standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolli alusel, suudavad need sõita ka kõige karmimates tingimustes, alates Arktika kõrbest kuni kõrbetolmutormideni. Meie testid hõlmavad ka temperatuuri, rõhku, niiskust, vibratsiooni ja palju muud.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad T16. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i5, Protsessori mudel: i5-1235U. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogusalvestusmaht: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud opsüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must Kaal: 1,65 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles