Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad T14s sülearvuti 35,6 cm (14) WUXGA AMD Ryzen™ 7 PRO 7840U 32 GB LPDDR5x-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 1,973.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 658 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759497
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Rasketõstuk kerges šassiis
Ryzen™ AI mobiilsete protsessoritega AMD Ryzen™ PRO 7040 seeriaga Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 sülearvuti pakub tõsist jõudu isegi teie kõige nõudlikumate ülesannete täitmiseks. Olenemata sellest, kas te 3D-renderdate, ekspordite suuri videofaile või visualiseerite arhitektuurset unistust, on need protsessorid loodud nii, et need ületaksid kella. Lisaks hindavad IT-administraatorid PRO-turvalisuse, PRO-haldatavuse ja PRO ärivalmidusega funktsioonide abil kaugjuurutamise ja -haldatavuse mugavust – samas kui kõik saavad kasu seadme lisaturvalisusest.

Kaitseb teid igal sammul
Biomeetria pakub ThinkPad T14s Gen 4 sülearvutile lisakaitset – alates toitenupuga integreeritud sõrmejäljelugejast kuni näotuvastustarkvarani, mis töötab koos infrapunakaameraga (IR). ThinkShield, meie ulatuslik turvalahenduste komplekt, on meie sülearvutite lahutamatu osa. Sellised funktsioonid nagu diskreetne usaldusväärse platvormi moodul (dTPM) krüpteerivad teie andmeid. Inimese kohaloleku tuvastamine töötab koos IR-kaameraga, et teie seade automaatselt lukustada, kui eemaldute. Lisaks pakuvad Microsoft Pluton ja AMD PRO Security reaalajas kogu süsteemi mälu krüptimist AMD Memory Guardi kaudu.

Vastutustundlikult valmistatud taaskasutatud materjalidest
Kuigi teile meeldib kerge šassii, on selles masinas kasutatud taaskasutatud materjalid tõeline pärl. ThinkPad T14s Gen 4 sülearvuti koosneb 90% taaskasutatud magneesiumist Deep Blacki mudelite klaviatuuriraamil ja 22% süsinikkiust ülemises kaanes. Storm Grey mudelite pealmine kaas ja klaviatuuriraam sisaldavad 50% taaskasutatud alumiiniumi. Mõlema mudeli alumisel kaanel on 55% taaskasutatud alumiiniumist, kõlari, aku ja vahelduvvooluadapteri jaoks taaskasutatud plastikust korpused ning 90% ulatuses taaskasutatud ja/või jätkusuutlikest materjalidest valmistatud pakend.

Kerge silmadele
Kui veedate iga päev tunde sülearvutis, meeldib teile, et see on silmadele kerge. ThinkPad T14 Gen 4 pakub mitmeid kuvavalikuid, alates uhkest 2,8K OLED-ist koos Dolby Vision® paneeliga kuni madalama eraldusvõimega valikuteni, mis pakuvad puuteekraane, PrivacyGuardi ja erinevaid värvigammasid. Lisaks on enamikul ekraanipaneelidel vähese sinise valguse sertifikaadid, mis aitavad vältida silmade väsimist. Kitsamate raamide ja kõrge ekraani ja korpuse suhtega hindavad kindlasti kõik selle seadme ekraani lisaväärtust.

Ettevõtlus on valmis kõikjal ja kõikjal
Kui olete teel, on ühenduses püsimine ja toite sisselülitamine võtmetähtsusega. ThinkPad T14s Gen 4 sülearvuti hoiab teid mõlemas osas kursis. Äärmiselt kiire WiFi hoiab teid võrgus, kui traadita levi on saadaval, kuid kui olete levialast väljas, saate luua ühenduse nagu nutitelefoniga, kui valite valikulise 4G/LTE konfiguratsiooni. Veelgi enam, kogu päeva kestva aku tõttu pole vaja pistikupesaga ühendada. Pole tähtis, kuhu teie ettevõte teid viib, olete alati äriks valmis.

Loodud vastupidavust silmas pidades
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Testime 12 standardi, 26 protseduuri ja 200 täiendava kvaliteedikontrolliga, et tagada nende toimimine äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Spetsifikatsioonid võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad T14s. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7 PRO, Protsessori mudel: 7840U, Protsessori sagedus: 3,3 GHz. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 32 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5x-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon 780M. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles