Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad T14s sülearvuti 35,6 cm (14 tolli) Full HD Intel® Core™ i5 i5-1145G7 8 GB LPDDR4x-SDRAM 256 GB SSD Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 10 Pro hall

  • 700.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 233.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759355
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tõstab ettevõtete sülearvutite latti
ThinkPad T14s Gen 2 sülearvuti, mis ühendab kerge kaasaskantavuse ja suure jõudluse, seab ettevõtte personaalarvutite jaoks uue kuldstandardi. Sellel 14-tollisel seadmel on eepiline aku tööiga, ajasäästlikud funktsioonid, nagu toitenupuga integreeritud sõrmejäljelugeja, ning biomeetriline ja tehisintellektil põhinev turvalisus. Lisaks saate Intel® Evo™ vPro® sertifikaadiga ülitundliku seadme, mis on valmis alati, kui seda vajate.

Töö pole kunagi nii hea välja näinud
Olgu selleks eelistatud puuteekraan või traditsiooniline ekraan, ThinkPad T14s Gen 2 sülearvuti pakub teile vastavalt teie vajadustele mitmeid 14-tollise ekraani valikuid – ja kõik valikud hõlmavad õhukesi raame, mis täiustavad ekraani. Valige väikese energiatarbega FHD-paneel ülim aku kestvus või kasutage FHD-lainurk-puuteekraani. Rafineeritud detailide, suurema heleduse ja hämmastavalt täpsete värvide jaoks on 4K-ekraanil saadaval dramaatiline Dolby Vision™ IPS kõrgdünaamilise ulatusega (HDR) tehnoloogia.

Reageerimisvõime
Intel® Evo™ platvormiga pakub ThinkPad T14s Gen 2 sülearvuti jõudluse, tundlikkuse, aku tööea ja vapustava visuaali võimsa kombinatsiooni. Kuni 11. põlvkonna Intel® Core™ i7 vPro® protsessoritega võite loota erakordsele kogemusele kõikjal.

Säästke aega ja suurendage tootlikkust
Logige sisse ja käivitage ühe nupuvajutusega – ThinkPad T14s Gen 2 sülearvutil on sõrmejäljelugeja, mis on integreeritud toitenupuga. Või nautige puutevaba sisselogimist infrapunakaamera, Windows Hello ja näotuvastusega. Moodne ooterežiim võimaldab teil oma süsteemi ühe sekundiga äratada ja sekundi hiljem võrgus olla. Lisaks saate tootlikkust parandada kõnejuhtimisklahvide abil, mis võimaldavad funktsiooniklahvide F9-F11 abil hõlpsasti oma seadmes konverentskõnesid vastata, teha ja nendega ühenduse katkestada.

Saab hakkama kõigega, mis ette tuleb
ThinkPad T14s Gen 2 sülearvuteid testitakse 12 sõjaväelise taseme nõuete ja enam kui 200 kvaliteedikontrolli alusel, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Arktikast kõrbest kuni kõrbetolmutormideni, nullgravitatsioonist lekete ja kukkumisteni – võite usaldada neid sülearvuteid, et nad saavad hakkama kõigega, mida elu ette näeb.


Privaatsuse ja turvalisuse eelistamine
Sisseehitatud ThinkShieldi turbelahenduste uuendatud komplektiga ThinkPad T14s Gen 2 sülearvuti kaitseb teie seadet ja andmeid. Biomeetria pakub eriti turvalist sõrmejäljelugejat, mis on integreeritud toitenupuga, nii et saate kohe sisse logida ja käivitada. Inimese kohaloleku tuvastamine lukustab teie seadme automaatselt, kui eemaldute, ja koos valikulise IR-kaameraga võimaldab see null-puuteta sisselogimist isegi unerežiimis. Lisaks valige PrivacyGuardi kuvapaneel, et uitavad silmad ei näeks teie ekraanil olevat.

Eemaldage pistik ja asuge teele
Vaid 1,28 kg algkaaluga T14s Gen 2 sülearvuti sobib ideaalselt liikvel olles. See tagab eepilise aku tööea, mis tähendab, et tõenäoliselt saab energia tühjaks juba ammu enne seda. Kui aga aku tühjeneb, tagab kiirlaadimistehnoloogia aku mahutavuse 0–80% vaid tunniga – nii et lõunapaus võib akut hõlpsalt märkimisväärselt tõsta.

Katkesta juhe ja ühenda
Olenemata sellest, kas olete maailmas või töötate kodus, T14s Gen 2 sülearvuti hoiab teid ühenduses. Kiire WiFi 6 võimaldab teil kiiresti hüpata rahvarohketele avalikele platvormidele, vältides samal ajal viivitust ja puhverdamist. Ja valikulise 5G WWAN* abil saate nautida kiiremat ja turvalisemat juurdepääsu võrgule ning katkematut video voogesitust. Püsige ühenduses kõige olulisemaga, olenemata asukohast. * Valikuline WWAN-i saadavus on piirkonniti erinev ja see tuleb ostu ajal konfigureerida; lisaks nõuab see võrguteenuse pakkujat.Lenovo ThinkPad T14s. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i5, protsessori mudel: i5-1145G7. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR4x-SDRAM. Kogumaht: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud opsüsteem: Windows 10 Pro Toote värv: Hall Kaal: 1,57 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles