Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad T14 sülearvuti 35,6 cm (14) WUXGA AMD Ryzen™ 7 PRO 6650U 16 GB LPDDR5-SDRAM 256 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 1,340.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 447 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759461
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vabadus töötada kõikjal

ThinkPad T14 Gen 3 (14-tolline AMD) sülearvuti võimaldab teil olla kõikjal nii produktiivne või loominguline, kui soovite. Selle toiteallikaks on kuni suure jõudlusega AMD Ryzen™ 7 PRO protsessorid ja AMD Radeon™ 600M integreeritud graafika. Koos tohutul hulgal ülikiire mälu ja tipptasemel salvestusruumiga aitab see teil mis tahes ülesandega toime tulla. Veelgi enam, selle ärisülearvuti kaal algab 1,21 kg / 2,65 naela, nii et see võib teiega kõikjal kaasas olla.

Peatu, vaata ja hoolitse

Alati aktiivses digimaailmas on lihtne kaasa lüüa. Seetõttu on ThinkPad T14 Gen 3 teie heaolu südameasjaks. Glance tarkvara abil saate jälgida ekraaniaega, kontrollida oma kehahoiakut ja järgida 20-20-20 reeglit: iga 20 minuti järel vaadake 20 sekundit midagi 20 jala kaugusel. Silmade väsimuse vältimiseks on saadaval ka Eyesafe® sertifikaadiga vähese sinise valgusega ekraan.

Tööks, puhkamiseks ja mängimiseks

ThinkPad T14 Gen 3 pakub seda veebis esitledes, mõtteid või kujundusi kokku panemas või lihtsalt oma lemmiksaadet voogesitamas. 14-tollisel ekraanil on tohutu ekraani ja korpuse suhe ning laialdane 16:10 kuvasuhe, samas kui valikuvõimaluste hulgas on Dolby Vision™-iga WQUXGA puuteekraan ja FHD-kaamera. Kaasas on ka Dolby Audio™ ja Dolby Voice AI mürasummutustehnoloogia.

Kaugtöö on tehtud lihtsaks

ThinkPad T14 Gen 3 sobib suurepäraselt neile, kes elavad ja töötavad liikvel olles. See võib töötada ühe laadimisega terve päeva ja sellel on erinevad pordid, sealhulgas HDMI ja USB Type-C. Sellel on valik ülikiireid ühenduvusvõimalusi, sealhulgas Qualcomm® WiFi 6E. Sellel on täissuuruses valikuline taustvalgustusega klaviatuur koos TrackPointi ja TrackPadiga, et parandada teie tippimiskogemust.

Sest sa ei saa kunagi olla liiga ettevaatlik

Sellel ThinkPadil on mitu turbefunktsiooni, mis aitavad kaitsta teie andmeid ja ettevõtet küberohtude eest, sealhulgas täiustatud kiibist pilve-turbetehnoloogia ning ThinkShieldi täiustatud andmete krüptimise ja biomeetrilised funktsioonid. Samuti on olemas PrivacyGuardi kuvavalik, mis takistab kellegi üle teie õla kangutamist, ja integreeritud Power-On puutetundliku sõrmejäljelugeja kiireks ja turvaliseks sisselogimiseks.

Väikese süsiniku jalajäljega jõuallikas

Isegi kõigi oma tootlikkust ja loovust suurendavate funktsioonidega on see ThinkPad loodud planeeti silmas pidades. Kasutasime erinevates komponentides, sealhulgas kõlarite korpuses, akupesas ja adapteris ringlussevõetud tarbimisjärgset sisu (PCC), nagu plastik ja looduslikud materjalid. Kaasas on ka taaskasutatud ja/või säästvalt metsaga kaetud pakendid ja ringlussevõetud PCC-papist polsterdus.



Lugege lisateavet Lenovo säästvama planeedi eesmärgi kohta.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad T14. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7 PRO, Protsessori mudel: 6650U, Protsessori sagedus: 2,9 GHz. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon 660M. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles