Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad T14 G4 Core™ i7-1355U 512 GB SSD 16 GB 14 WUXGA (1920 x 1200) PUUTEEKRAAN IPS WIN11 Pro IR veebikaamera STORM GRAY taustvalgustusega klaviatuur FP Reader 3-aastane garantii

Lenovo ThinkPad T14 G4 Core™ i7-1355U 512 GB SSD 16 GB 14 WUXGA (1920 x 1200) PUUTEEKRAAN IPS WIN11 Pro IR veebikaamera STORM GRAY taustvalgustusega klaviatuur FP Reader 3-aastane garantii
Laos
  • 1,489.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 496.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1795621
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võimsus, kiirus ja mugavus
Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 sülearvuti toiteallikaks on kuni Intel vPro® ja 13. põlvkonna Intel® Core™ protsessor ning sellel on suur jõudlus ja ülikiire mälu, salvestusruum ja ühenduvus – see saab hakkama ka teie kõige nõudlikumate ülesannetega. Valige U- või P-seeria protsessorite hulgast. IT-administraatorid hindavad kaugjuurutamise ja kaughaldamise mugavust, samal ajal kui Intel vPro®-iga saavad kõik turvalisuse tagama hakata.

Keskkonnasõbralik
Kuigi kerget šassiit on nii mugav kaasas kanda, muudavad selle masina omamise tõeliseks naudinguks just säästvad materjalid. Sülearvuti ThinkPad T14 Gen 4 C raam koosneb 90% taaskasutatud magneesiumist ja Storm Grey mudelite D kaanel on 55% taaskasutatud alumiiniumist. Lisaks tarbimisjärgsele sisule, taaskasutatud plastile kõlari ja aku korpuses ning vahelduvvooluadapterile on pakend plastikuvaba ning 90% ulatuses taaskasutatud ja/või jätkusuutlikud materjalid. Lisaks kasutatakse tootmisprotsessis madala temperatuuriga jootmist.

Kerge silmadele
Kui veedate iga päev tunde sülearvutiga, vajate sellist, mis on silmale kerge. ThinkPad T14 Gen 4 pakub mitmeid kuvavalikuid, alates uhkest 2,8K OLED-ist koos Dolby Vision® paneeliga kuni madalama eraldusvõimega valikuteni, mis pakuvad puuteekraane, PrivacyGuardi ja erinevaid värvigammasid. Lisaks on enamikul ekraanidel vähese sinise valguse sertifikaadid, mis aitavad vältida silmade väsimist. Kitsamate raamide ja kõrge ekraani ja korpuse suhtega hindavad kindlasti kõik selle seadme ekraani lisaväärtust.

Vabastage oma tootlikkus
Kui olete teel, ei tea te kunagi, milline on ühenduvuse olukord või kas leiate vaba pistikupesa. ThinkPad T14 Gen 4 sülearvuti hoiab teid kindlasti mõlemas osas! Välkkiire WiFi hoiab teid võrgus, kui traadita levi on saadaval, kuid kui olete levialast väljas, saate WWAN-i* konfiguratsiooni valimisel otse nagu nutitelefoniga võrku hüpata. Veelgi enam, kahe aku suuruse ja kiirlaadimistehnoloogia valikuga ei ole vaja pistikupesaga ühendada. Pole tähtis, kuhu äri teid viib, olete alati äriks valmis. * Valikuline WWAN-i saadavus on piirkonniti erinev ja see tuleb ostu ajal konfigureerida; selleks on vaja võrguteenuse pakkujat.

Militaarklassi vastupidavus
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Teie jaoks kohandatud turvalahendused
Biomeetria pakub ThinkPad T14 Gen 4 sülearvutile lisakaitset – alates toitenupuga integreeritud sõrmejäljelugejast kuni IR-kaameraga töötava näotuvastustarkvarani. ThinkShield, meie ulatuslik turvalahenduste komplekt, on meie sülearvutite lahutamatu osa. Sellised funktsioonid nagu diskreetne usaldusväärse platvormi moodul (dTPM) krüpteerivad teie andmeid. Inimese kohaloleku tuvastamine töötab koos infrapunakaameraga, et teie seade automaatselt lukustada, kui eemaldute. Ja Intel vPro® aitab ära hoida ründeid OS-i, sisselogimismandaatide ja muu vastu.Lenovo ThinkPad T14. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-1355U. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit, Puuteekraan. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD . Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles