Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad P16s mobiilne tööjaam 40,6 cm (16 tolli) WUXGA Intel® Core™ i7 i7-1360P 32 GB LPDDR5x-SDRAM 1 TB SSD NVIDIA RTX A500 Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro Black

  • 2 033.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 678 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759599
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mõeldud kohtades käimiseks
Lenovo ThinkPad P16s Gen 2 (16-tolline Intel) mobiilne tööjaam pakub ideaalset võimsuse ja kiiruse kombinatsiooni liikvel olles. Uusimate 13. põlvkonna Intel® Core™ protsessorite ja professionaalse NVIDIA RTX™ diskreetse graafika valikuga on see loodud teiega kaasas liikuma. Kiire, kompaktne ja uskumatu hinnaga see oluline tootlikkuse tööriist on ideaalne inseneridele, arhitektidele ja üliõpilastele.

Kõrge jõudlus, garanteeritud
Lisaks hunnikutele ülikiirele DDR5-mälule ja PCIe-mäluseadmele on ThinkPad P16s Gen 2-l (16-tolline Intel) võimsuse optimeerimiseks ja väljundi maksimeerimiseks ülijõudlusrežiim. Sellel on hulk porte, sealhulgas Thunderbolt™ 4, ja välkkiire WiFi. Ja selle suure mahutavusega kiirlaaditava akuga saate kõikjal rohkem ära teha. Lisaks sellele töötavad teie töökoormusele optimeeritud rakendused sujuvalt koos sõltumatu tarkvaramüüja (ISV) sertifikaatidega.

Vaadake ISV sertifikaatide täielikku loendit

Loodud muljet avaldama
Kui teil on tõesti vaja näha, millega töötate, on ThinkPad P16s Gen 2 (16-tolline Intel) teie selja taga. Kõik 16-tollised ekraanid on pimestamisvastase töötlusega ja enamikul neist on Eyesafe® sertifikaat. Sõltuvalt teie vajadustest saate valida puuteekraaniga mudeli või mudeli ICC malli värvikalibreerimisega. Teil on ka valik värve (klassikaline Thunder Black või Storm Grey) ja veebikaameraid, sealhulgas 5 MP ja infrapuna hübriidversioon, millest igaühel on füüsiline privaatsuskatik, mis hoiab välismaailma eemal.

Vastupidavus kohtub töökindlusega
Nõuded pole mitte ainult teie töövood, vaid ka teie töökeskkond. Seetõttu on ThinkPad P16s Gen 2 (16-tolline Intel) vastupidavuse ja töökindluse osas MIL-SPEC testitud. See on läbinud enam kui 200 kvaliteedikontrolli tagamaks, et see suudab töötada ka kõige ekstreemsemates tingimustes, alates kõrbetolmutormidest kuni Arktika kõrbeni. Nii et jätkake ja töötage kõikjal, kus vaja, sest mobiilsed tööjaamad ei vea teid alt. Sellel on ka hooldussõbralik D-kate, mis tagab täiendava kaitsekihi.

Turvaline ja planeedimeelne
Kuhu iganes töö teid viiks, on teie ThinkPad P16s Gen 2 (16-tolline Intel) ThinkShield kaitstud. Riist- ja tarkvaralahenduste komplekt, mis töötab koos teie mobiilse tööjaama ja andmete kaitsmiseks. See sisaldab diskreetset usaldusväärse platvormi moodulit (dTPM) teie andmete krüptimiseks, valikulist biomeetrilist sõrmejäljelugejat kiireks ja turvaliseks sisselogimiseks ning iseparanevat BIOS-i, et taastada vajaduse korral varasemad süsteemisätted. Veelgi enam, P16s on valmistatud paljudest taaskasutatud plastkomponentidest ja sellel on plastivaba pakend.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad P16s. Toote tüüp: mobiilne tööjaam, vormitegur: klapp. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-1360P. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 32 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5x-SDRAM. Kogumaht: 1 TB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA RTX A500. Installitud opsüsteem: Windows 11 Pro. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles