Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad P16s mobiilne tööjaam 40,6 cm (16 tolli) WUXGA AMD Ryzen™ 7 PRO 6850U 16 GB LPDDR5-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro Must

  • 1 239.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 413.33 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759464
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ideaalne kombinatsioon jõudlusest, funktsioonist ja vormist
ThinkPad P16s (16-tolline AMD) on ideaalne algtaseme mobiilne tööjaam. Õhuke ja kerge, see on täis liikvel olles võimsust, jõudlust ja turvaelemente. Tänu AMD Ryzen™ Pro töötlusele saab see kõik toimingud läbi. Sellel on AMD Radeon™ graafika ja täiustatud AMD draiverid ning see on ka ISV-sertifikaadiga, nii et see võib käivitada tipptarkvara, nagu AutoCAD®, Revit® ja SOLIDWORKS®. ISV sertifikaatide täielik loend.


Loodud teie töö ja teie jaoks
ThinkPad P16s mobiilne tööjaam ei käsitle mitte ainult nõudlikke äri- ja insenerirakendusi, vaid sellel on ka mitmeid funktsioone, mis muudavad selle kasutamise lihtsaks. Kiireks ja turvaliseks sisselogimiseks on täielik numbriklaviatuur koos valikulise taustvalgustusega, tavalisest laiem puuteplaat, FHD-kaamera ja valikuline sõrmejäljelugeja. Lisaks tarnitakse see taaskasutatud ja jätkusuutlikus pakendis.


Visuaalne selgus kohtub silmade mugavusega
16-tollise ekraaniga, sealhulgas WQXGA (2560 x 1600) ja puutetundliku ekraani valikuga ThinkPad P16s mobiilne tööjaam äratab teie digitaalse töö ellu. Nautige elutruud värvide vaatamist kuni 100% sRGB ja X-Rite tehaseekraani kalibreerimisega. Teatud mudelitel on ka TÜV Eyesafe® sertifikaat koos täieliku alalisvoolu hämardamisega, mis tagab silmade mugavuse pikkade tundide jooksul.


Kaitske oma andmeid ja privaatsust
ThinkPad P16s on varustatud Lenovo ThinkShieldiga, täiustatud riist- ja tarkvara turvalahenduste komplektiga. See sisaldab diskreetset usaldusväärse platvormi moodulit (dTPM) andmete krüptimiseks ja iseparanevat BIOS-i varasemate süsteemiseadete taastamiseks. Seal on PrivacyGuardi kuvavalik, mis takistab teistel üle teie õla kakeldamast, ja mugav veebikaamera katik kaamera väljalülitamiseks.


Sest… elu juhtub
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal töökindluse ja vastupidavuse vahel iga ThinkPadi jaoks. Testime 12 standardi ja 200+ kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad P16s. Toote tüüp: mobiilne tööjaam, vormitegur: klapp. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7 PRO, Protsessori mudel: 6850U, Protsessori sagedus: 2,7 GHz. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon 680M. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles