Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad P16 mobiilne tööjaam 40,6 cm (16 tolli) WQXGA Intel® Core™ i7 i7-13700HX 32 GB DDR5-SDRAM 1 TB SSD NVIDIA RTX 2000 Ada Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro hall, must

  • 3,560.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 1187 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759504
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tõeliselt võimas, täiesti kaasaskantav

Lenovo ThinkPad P16 Gen 2 (16-tolline Intel), mis on loodud kaasaegsele liikvel olevale professionaalile, on suure võimsusega mobiilne tööjaam ja töölaud ühes. Sellel on uusim Intel vPro® koos 13. põlvkonna Intel® Core™ HX seeria protsessoritega ning sellel on ainulaadne tütarplaat, mis toetab NVIDIA® RTX™ ja Intel® Arc™ Pro diskreetset graafikat. Veelgi enam, sellel on täiustatud jahutuseks topelt aurukamber ja ülijõudlusrežiim, mis võimaldab toime tulla kõige ressursimahukamate ülesannetega.

Seadistage see omal moel

Neile, kes vajavad lisavõimsust, toetab ThinkPad P16 Gen 2 (16-tolline Intel) ülikiiret mälu ja suure jõudlusega salvestusruumi. Kuni 230 W toiteallika toega mobiilset tööjaama saab konfigureerida vastavalt igale vajadusele. Ja ülima ühenduvuse tagamiseks on sellel mitu porti kõigi välisseadmete jaoks ning ka WiFi-võimalused, mis hoiavad teid kursis kõikjal, kus töö teid viib.

Kõik on detailides

Mudelil ThinkPad P16 Gen 2 (16-tolline Intel) on taustvalgustusega pritsmekindel klaviatuur koos täieliku numbriklahvistikuga, mis muudab trükkimise ja numbrite sisestamise kõikjalt lihtsamaks ja turvalisemaks. Sellel on ka Dolby Atmos® ja Dolby Voice®, mis pakuvad suurepärast heli. Valikulise FHD hübriid-IR-kaameraga hoiatab inimese kohaloleku tuvastamise funktsioon potentsiaalsete õlasurfarite eest.

Usaldusväärne ja jätkusuutlik

Loojad, disainerid, arendajad ja teised professionaalid saavad ThinkPad P16 Gen 2 (16-tollise Intel) abil rahulikult puhata. Sellel on MIL-SPEC sertifikaat ja see on läbinud enam kui 200 kvaliteedikontrolli, et tagada selle töötamine ka kõige ekstreemsemates tingimustes. Sellel on ka hulk sõltumatute tarkvaramüüjate (ISV) sertifikaate, mis tagavad, et töökoormusele optimeeritud rakendused töötavad sujuvalt. Plastivaba pakendi ja ringlussevõetud komponentide sisuga on see mobiilne tööjaam pälvinud ka oma rohelised triibud.

Vaadake ISV sertifikaatide täielikku loendit

Turvatud ThinkShieldi poolt

Liikluses olev toide ei nõua turvalisuse osas järeleandmisi, mistõttu on ThinkPad P16 Gen 2 (16-tolline Intel) kaitstud ThinkShieldiga. Tänu sellistele funktsioonidele nagu diskreetne usaldusväärse platvormi moodul (dTPM) teie andmete krüptimiseks, biomeetriline sõrmejäljelugeja lihtsaks ühe puudutusega sisselogimiseks ja iseparanev BIOS, mis suudab taastada varasemad süsteemisätted, on teie mobiilne tööjaam ja andmed turvalised kõikjal, kuhu lähete.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad P16. Toote tüüp: mobiilne tööjaam, vormitegur: klapp. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-13700HX. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WQXGA, Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1600 pikslit. Sisemälu: 32 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogumaht: 1 TB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA RTX 2000 Ada. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toote värv: hall, must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles