Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad P14s mobiilne tööjaam 35,6 cm (14 tolli) WUXGA AMD Ryzen™ 7 PRO 6850U 16 GB LPDDR5-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro Must

  • 1 231.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 410.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759627
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Toide professionaalidele

ThinkPad P14s Gen 3 mobiilne tööjaam, mille toiteallikaks on AMD Ryzen™ PRO 6000 seeria mobiilsed protsessorid, tagab juhttaseme algtaseme paketis. Tänu täiustatud koostöö-, tootlikkuse- ja ühenduvusfunktsioonidele saate nautida vabadust töötada kõikjal. See kerge tööjaam sobib ideaalselt nii professionaalidele, õpetajatele kui ka õpilastele.

Sertifitseeritud tarkvararakendused

ThinkPad P14s Gen 3 mobiilsel tööjaamal on arvukalt sõltumatute tarkvaramüüjate (ISV) sertifikaate, nii et võite seda usaldada suure töökoormusega toimetulemiseks. Jõudke ülesannetega toime tulla selliste rakendustega nagu AutoCAD®, Revit® ja SolidWorks®, ilma et jääksite vahele.

Mahutab kõige nõudlikumad tööstiilid

Valige mitme ekraanivaliku hulgast, mis vastavad teie vajadustele. Alates 4K-ekraanist koos X-Rite Factory Color Calibration ja Dolby Vision®-iga kuni vähese sinise valguse filtreerimise ja puutetundliku ekraani tehnoloogiani – kõik ThinkPad P14s Gen 3 mobiilses tööjaamas tundub karge ja puhas – olenemata sellest, kas töötate sees, väljas või liikvel.

Testitud äärmuste jaoks

Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et saavutada oma ThinkPad sülearvutite väärtuse ja vastupidavuse täiuslik tasakaal. Testime 12 sõjaväelise standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme keskkonnamuutujaid, sealhulgas temperatuuri, rõhu, niiskuse ja vibratsiooni katseid, alates Arktika kõrbest kuni kõrbetolmutormideni.

Võrguühenduseta ainult siis, kui soovite olla

Isegi oma muljetavaldava võimsusega on ThinkPad P14s Gen 3 meie seni kergeim mobiilne tööjaam, mis kaalub vaid 1,28 kg / 2,82 naela. Sellel on ka sujuvad ühenduvusvõimalused – ideaalne, kui olete liikvel. Suurepärased WiFi-valikud hoiavad teid ühenduses isegi hõivatud avalikel platvormidel. Lisaks saate lisada WWAN*-tehnoloogia, et püsida võrgus isegi siis, kui WiFi on levialast väljas.

* Valikuline WWAN-i saadavus on piirkonniti erinev ja see tuleb ostu ajal konfigureerida; selleks on vaja võrguteenuse pakkujat.

Tipptasemel turvalisus

Kõik meie ThinkPad sülearvutid sisaldavad ThinkShieldi, turvalahenduste komplekti, mis on loodud teie ettevõtte kaitsmiseks. ThinkPad P14s Gen 3 mobiilne tööjaam sisaldab ka murrangulist kiip-pilvetehnoloogiat koos Microsoft Plutoniga. See AMD ja Microsofti partnerluse tulemusel loodud täiustatud turvakiip ühendab andmete krüptimise ja biomeetria. Mis puutub teie süsteemi turvalisena hoidmisse, siis oleme teiega kaetud.

Spetsifikatsioonid võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad P14s. Toote tüüp: mobiilne tööjaam, vormitegur: klapp. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7 PRO, Protsessori mudel: 6850U, Protsessori sagedus: 2,7 GHz. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon 680M. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles