Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad L15 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD Intel® Core™ i7 i7-1355U 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Pro Must

  • 1 483.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 494.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759545
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Äriklassi esitus
Lenovo ThinkPad L15 Gen 4 sülearvuti inspireerib tootlikkust. Sellel 15,6-tollisel seadmel on 13. põlvkonna Intel® Core™ U- või P-seeria protsessoritega Intel vPro®, millel on ka märkimisväärsed graafikavõimalused, sealhulgas NVIDIA® GeForce®. Lisaks saate suuremate akude valikuga nautida kogu päeva võimsust selle suure jõudlusega kõikjalt töötava partneriga.

Turvalisus, mis töötab teie jaoks
Kui rääkida turvalisusest, siis ThinkPad L15 Gen 4 sülearvuti pakub. Toitenupp, mille aktiveerib sõrmejäljelugeja, käivitab süsteemi ja logib teid kiiresti sisse. ThinkShieldi riist- ja tarkvarakomponendid koos integreeritud diskreetse usaldusväärse platvormi mooduliga (dTPM), Windows 11 täiendava turvalisuse, Microsoft 11 turvatuuma arvutiga ja kuni Intel vPro® platvormiga pakuvad kaitset iga nurga alt.

Püsige võrgus, kus ja millal iganes
Nagu nutitelefon, pakub ka ThinkPad L15 Gen 4 sülearvuti valikulist 4G LTE WWAN* ühendust ja kiiret WiFi 6E** leviala. Sellel on ka Dolby® Voice AI-põhine mürasummutus ja lisavarustusse kuuluva FHD-kaameraga kombineerituna tundub, et olete kõik ühes ruumis.

* Valikuline WWAN-i saadavus on piirkonniti erinev ja see tuleb ostu ajal konfigureerida; selleks on vaja võrguteenuse pakkujat.

** 6 GHz WiFi 6E toimimine sõltub operatsioonisüsteemi, WiFi 6E-d toetavate ruuterite/AP-de/lüüside toest ning piirkondlikest regulatiivsetest sertifikaatidest ja spektri jaotusest.

Mõeldud koostöö parandamiseks
L-seeria pakub Lenovo View 3.0 kaudu ka pilditöötlust ja täiustatud arvutinägemise raamistikku, mis parandab kaamera kvaliteeti. Saame 2 allolevat pilti ära vahetada, kuna videokõne pilt on seotud minu mainitud teemaga.

Viib usaldusväärsuse järgmisele tasemele
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad L15. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-1355U. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud opsüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must Kaal: 1,77 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles