Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad L15 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD AMD Ryzen™ 5 PRO 7530U 8 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 1,115.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 372 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759561
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõik, mida pead tegema rohkem ja igal pool
Suure jõudlusega andmetöötluse jaoks loodud Lenovo ThinkPad L15 Gen 4 ärisülearvuti annab teile tõelise võimsuse kõikjal. AMD Ryzen™ 7030 PRO seeria mobiilsete protsessorite ja integreeritud AMD Radeon™ graafika ning suure hulga mälu ja salvestusruumi abil saab see mis tahes toiminguga hakkama. Ja kauakestva akuga võib see töötada terve päeva.

Loodud teie heaolu jaoks
ThinkPad L15 Gen 4 sülearvuti muudab kõikjal töötamise ja videokonverentsi pidamise imelihtsaks. Lisaks suurele TrackPadile on sellel FHD RGB veebikaamera, kasutajale suunatud Dolby Audio™ kõlarid ja Dolby Voice® AI mürasummutustehnoloogia. Samuti pakub see Lenovo View 3.0 kaudu pilditöötlust ja täiustatud arvutinägemise raamistikku, mis parandab kaamera kvaliteeti.

Kõik õiged ühendused
Kus iganes teil on vaja töötada, on ThinkPad L15 Gen 4 sülearvuti teie selja taga. Selle portide hulgas on USB-C ja HDMI, mis võimaldavad teil luua ühenduse töö tegemiseks vajalike seadmete ja andmetega. Lisaks on võimalus kasutada kuni WiFi 6E* ja 4G LTE WWAN** ühenduvust, mis tagab gigabitise Interneti-juurdepääsu kõikjalt.

Juhtmega turvalisus, seest väljapoole
Lisaks Microsoft 11 Secured-core arvutite täiendavale turvalisusele on ThinkPad L15 Gen 3 sülearvutil ka ThinkShieldi kaitsekihid. See hõlmab valikulist FHD + IR hübriidkaamerat, mis võimaldab sisse logida naeratusega, ja sisselülitatavat puutetundlikku sõrmejäljelugejat kiiremaks juurdepääsuks. Sellel on ka AMD mitmekihilised kaitsemeetmed ettevõtteklassi turvalisuse tagamiseks ja veebikaamera privaatsuse katik.

Usaldusväärsus, mida võite usaldada
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid tagamaks, et iga ThinkPad on töökindel ja vastupidav. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Säästlikult valmistatud ja pakendatud
Iga Lenovo seade on toodetud heitgaaside vähendamiseks madala temperatuuriga jooteprotsessi abil. Aastaks 2025 oleme võtnud kohustuse hankida 90% oma ülemaailmsest elektrienergiast taastuvatest allikatest, et eemaldada oma tarneahelast miljon tonni kasvuhoonegaaside heitkoguseid. Samal ajal kasutab see sülearvuti plastikuvaba pakendit, mis on 90% jätkusuutlikust pakendist ja koosneb taaskasutatud materjalidest.Lenovo ThinkPad L15. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 5 PRO, Protsessori mudel: 7530U, Protsessori sagedus: 2 GHz. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: AMD Radeon Graphics Installitud opsüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles