Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad L14 sülearvuti 35,6 cm (14) Full HD Intel® Core™ i5 i5-1235U 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 1,080.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 360.33 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759451
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võimas jõudlus alati, kui seda vajate
ThinkPad L14 Gen 3 sülearvuti, millel on 12. põlvkonna Intel® Core™ U- või P-seeria protsessorid ja tähelepanuväärsed graafikavõimalused, sealhulgas NVIDIA® GeForce®, toiteallikaks Intel vPro®, inspireerib tootlikkust. Lisaks on see seade valikulise kuni 57 Wh akuga, mis tagab tõelise kogu päeva võimsuse, suure jõudlusega partneriks kõikjalt töötavale tööjõule.


Ühenduvus kõikjal
ThinkPad L14 Gen 3 sülearvutiga saate valida 4G LTE WWAN*-ühenduvuse, et hoida end kursis ja töötada nagu nutitelefon. Koos WiFi 6E** levialaga hoiab see teid võrgus peaaegu kõikjal. Lisaks saate võrgus püsida, kuid oma tervist esiplaanil hoida – Glance'i tarkvara hoiatab teid teie kehahoiaku kohta ja tuletab teile meelde, et peaksite pilku ekraanilt kõrvale pöörama, et oma silmi uuesti fokusseerida.
* Valikuline WWAN-i saadavus on piirkonniti erinev ja see tuleb ostu ajal konfigureerida; selleks on vaja võrguteenuse pakkujat.

Targem turvalisus
ThinkPad L14 Gen 3 sülearvutil on toitenupp, mille aktiveerib sõrmejäljelugeja. Veelgi enam, ThinkShieldi riist- ja tarkvarakomponendid koos integreeritud diskreetse usaldusväärse platvormi mooduliga (dTPM), Windows 11 täiendava turvalisuse, Microsoft Secured-core PC ja Intel vPro® platvormiga pakuvad kaitset iga nurga alt.


Usaldusväärsus, millele võite loota
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid, et luua tasakaal oma ThinkPadi sülearvutite töökindluse ja vastupidavuse vahel. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.


Paindlik hange
Kaaluge paindlikku lähenemist IT-hankele, Lenovo Device as a Service (DaaS). See on loodud aja ja kapitali vabastamiseks ning ühendab seadmed, teenindustugi ja tarkvara fikseeritud kuumakseteks. Ja hoolitsedes elutsükli haldamise eest, võimaldab see teie IT-ressurssidel keskenduda sellele, mida nad kõige paremini oskavad.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad L14. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i5, Protsessori mudel: i5-1235U. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud opsüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must Kaal: 1,39 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles