Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad L14 sülearvuti 35,6 cm (14) Full HD AMD Ryzen™ 5 PRO 5675U 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 1 121.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 374 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759457
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ideaalne partner töötamiseks kõikjal
Kuni operatsioonisüsteemiga Windows 11 Pro, AMD Ryzen™ 5000 PRO seeria mobiilsete protsessorite ja integreeritud AMD Radeon™ graafikaga töötaval ThinkPad L14 Gen 3 ärisülearvutil on kõikjal töötamiseks kõik, mida vajate. Sellel on ka kuni 32 GB mälu, kuni 1 TB Gen 3 PCIe SSD salvestusruum ja kauakestev aku.

Mõeldud kogupäevaseks kasutamiseks
Sülearvutiga ThinkPad L14 Gen 3 on lihtne töötada kõikjal või pidada videokonverentse. Lisaks suurele juhtplaadile on sellel ka FHD RGB veebikaamera, Dolby Audio™ kõlarisüsteem ja Dolby Voice® AI mürasummutustehnoloogia. Sellel on ka digitaalsed tervisefunktsioonid, sealhulgas kehva kehahoiaku hoiatused ja meeldetuletused silmade väsimise leevendamiseks vaadata ekraanilt eemale.

Sujuv ühenduvus kõikjal
Mis puudutab liikvel olles tootlikkust ja ühenduvust, siis ThinkPad L14 Gen 3 sülearvuti on lihtsalt suurepärane. Selle paljude pordide hulgas on USB-C ja HDMI, nii et saate ühendada seadmete ja andmetega, mida vajate asjade tegemiseks. Veelgi enam, valikuline WiFi 6E* ja 4G LTE WWAN** ühenduvus tagab kiire Interneti-juurdepääsu kõikjal, kus viibite*WiFi 6E jaoks on vaja Windows 11 Pro. Toimimine sõltub operatsioonisüsteemi, WiFi 6E-d toetavate ruuterite/AP-de/lüüside toest ning piirkondlikest regulatiivsetest sertifikaatidest ja spektri jaotusest. ** Valikuline WWAN-i saadavus on piirkonniti erinev ja see tuleb ostu ajal konfigureerida; selleks on vaja võrguteenuse pakkujat.

Kiht turvalisuse kihi järel
Seest väljapoole kaitstud ThinkPad L14 Gen 3 sülearvutil on Microsoft 11 Secured-core arvutite turvalisus, mis tagab turvalisema käivitamise. Sellel on mitu ThinkShieldi funktsiooni, sealhulgas valikuline FHD + IR hübriidkaamera, mis võimaldab teil naeratades sisse logida, ja sisselülitatav puutetundlik sõrmejäljelugeja, et pääseda kohe juurde. Ja sellel on ka füüsiline katik veebikaamera sisse- ja väljalülitamiseks.

Erakordselt usaldusväärne ja vastupidav
Kasutame USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardeid tagamaks, et iga ThinkPad on töökindel ja vastupidav. Testime 12 standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolliga, et tagada nende töö äärmuslikes tingimustes. Need testid hõlmavad karme muutujaid, nagu Arktika põlislood ja kõrbetolmutormid, sealhulgas temperatuur, rõhk, niiskus, vibratsioon ja palju muud.

Vastutustundlikult valmistatud ja pakendatud
Iga Lenovo seade on toodetud heitgaaside vähendamiseks madala temperatuuriga jooteprotsessi abil. Aastaks 2025 oleme kohustunud hankima 90% oma ülemaailmsest elektrienergiast taastuvatest allikatest, et eemaldada oma tarneahelast miljon tonni kasvuhoonegaaside heitkoguseid. Samal ajal on sellel sülearvutil 90% jätkusuutlik pakend ja see koosneb taaskasutatud materjalidest.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad L14. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 5 PRO, Protsessori mudel: 5675U, Protsessori sagedus: 2,3 GHz. Ekraani diagonaal: 35,6 cm (14"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Mobiilsidevõrgu genereerimine: 4G. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles