Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkPad E16 sülearvuti 40,6 cm (16 tolli) WUXGA Intel® Core™ i5 i5-1335U 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Pro must

  • 985.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 328.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1759653
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Valmis oma päevast maksimumi võtma
Lenovo ThinkPad E16 (16-tolline Intel) sülearvuti kiirgab võimsust, usaldusväärset jõudlust ja tugevat turvalisust kõigi teie ärivajaduste jaoks. See on loodud suure töökoormuse jaoks ja sobib suurepäraselt andmete tabelite koostamiseks, kiireks kujundamiseks, uurimiseks ja sisu ülevaatamiseks. Varustatud kuni 13. põlvkonna Intel® Core™ i7 protsessori, integreeritud UMA graafika või NVIDIA® GeForce® diskreetse graafika ning ulatusliku mälu ja SSD salvestusruumiga, tagab E16 ülikiire jõudluse.

Nautige kõrgendatud töökogemust
Vapustav grafiitmust värv annab ThinkPad E16 (16-tollise Intel) sülearvutile kaasaegse ja professionaalse välimuse. Selle klaviatuuril on tugevad klahvid parema klahvivahega, et vältida juhuslikku sisestamist, ja numbriklaviatuur. Sujuv 115 mm x 68 mm puuteplaat parandab ekraanil navigeerimist. ThinkPad E16-l on ka kristallselge 16-tolline ekraan (kuni WQXGA), 100% sRGB värvigamma, valikuline puutetundlikkus ja riistvarapõhine madala sinise valguse sertifikaat, mis tagab suurepärase visuaalse kogemuse.

Võtke ühendust ja püsige ühenduses
Rohkem ühenduvust tähendab tõhusamat tööd. ThinkPad E16 on varustatud kõigi välisseadmete ja parema koostöö jaoks vajalike pordidega, sealhulgas USB-C 3.2, USB-A 3.2 ja 2.0 ning Thunderbolt™ 4, kui nimetada vaid mõnda. Ühendage juhtmevabalt probleemideta WiFi 6E ja Bluetooth® 5.0 abil ning looge koostööks kahele mikrofonile ja hübriidsele FHD + IR-veebikaamerale (privaatsuse katikuga).

Võimalused oma andmete turvalisuse tagamiseks
Kaitske oma sülearvutit ja andmeid selliste valikutega nagu diskreetne usaldusväärse platvormi moodul (dTPM) 2.0, FHD + IR hübriidkaamera ja nutikas sisselülitamine. dTPM 2.0 turvaline kiip krüpteerib teie paroolid ja muud tundlikud andmed, samal ajal kui ainult teie pääsete oma sülearvutile juurde toitenupu sõrmejäljelugeja või FHD-hübriid-IR-kaamera kaudu.

Piisavalt kõva, et kuhugi kaasa võtta
ThinkPad E16 sülearvuti sobib hästi kaugtööks tänu kaasaskantavale disainile ja suurele aku mahutavusele. Selle valikuline vastupidav metallkate kaitseb teie seadet põrutuste ja lekete eest kõikjal, kus te ka poleks, ning see täidab USA kaitseministeeriumi MIL-STD 810H standardid töökindluse ja vastupidavuse osas. 12 range standardi ja enam kui 200 kvaliteedikontrolli järgi testitud ThinkPad E16 sülearvuti töötab ka kõige karmimates tingimustes, alates Arktika kõrbest kuni kõrbetolmutormideni.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkPad E16. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i5, protsessori mudel: i5-1335U. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogusalvestusmaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics Installitud opsüsteem: Windows 11 Pro Toote värv: Must Kaal: 1,81 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles