Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkCentre neo 50t Intel® Core™ i7 i7-13700 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Windows 11 Pro Tower PC must

  • 857.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 286 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1758075
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ärijõud koos maasõbraliku pöörlemisega
Minge kõrgele ja madalale ThinkCentre Neo 50t Gen 4 äritorniga. Suure jõudluse saavutamiseks valige kuni 13. põlvkonna Intel® Core™ protsessor – rohkemate töötlemistuumadega kui varasematel versioonidel –, mis on sobitatud saadaoleva VRAM-i mahuka AMD diskreetgraafikaga. Planeedile avaldatava väikese mõju tagamiseks võite olla rahulik, teades, et klanitud must šassii sisaldab tarbimisjärgseid plastvaikusid, pakend on 90% lihtsalt taaskasutatav paisutatud polüetüleen (EPE) ja süsteem on sertifitseeritud vastama mitmele olulisele keskkonnastandardile.

Lahe ja vaikne tootlikkus
Te kuulete ja tunnete erinevust. Intelligentse jahutusmootori (ICE) 6.0 energiatarve on optimeeritud, et hoida süsteem jahedana isegi siis, kui töötate kõvasti. Mitmed töörežiimid sobivad erinevate äriseadetega. Samuti on minimeeritud ventilaatori helid ja ümbritsev müra. Tegelikult on ThinkCentre Neo 50t Gen 4 TÜV Ultra Low Noise sertifikaadiga.

Uued viisid jagamiseks ja koostööks
Koostöö on ThinkCentre Neo 50t Gen 4 äritorniga kiire ja lihtne. Juhtmega ja juhtmevaba ühenduvus – kuni WiFi 6 – muudab projektiideede jagamise imelihtsaks. Kaugkoosolekud on tänu Windows 11 Pro ja Microsoft Teamsi integratsioonile kiired. Ja valikulise nutika kaabli ühendamine avab võimaluste maailma, sealhulgas ühendamine teise arvutiga, et kasutada ära selle salvestusruumi ja muid komponente.

Seadmete ja andmete turvalisus
ThinkCentre Neo 50t Gen 4 torn on kaitstud meie ThinkShieldi turbelahendustega – riist- ja tarkvarakomplektiga, mis töötavad koos nii teie seadme kui ka teie andmete kaitsmiseks. Alates diskreetsest usaldusväärse platvormi moodulist (dTPM) 2.0, mis krüpteerib teie paroole, kuni füüsiliste turbevalikuteni, iseparaneva BIOS-i koos BIOS Guard ja Boot Guardiga kuni nutika USB-kaitseni – oleme teiega kaetud.


Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkCentre neo 50t. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, protsessori mudel: i7-13700. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM, Mälu taktsagedus: 3200 MHz. Salvestusmaht kokku: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD, Integreeritud kaardilugeja. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel UHD Graphics 770. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toide: 260 W. Šassii tüüp: Torn. Toote tüüp: arvuti. Kaal: 5,5 kg. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles