Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkCentre neo 50t Intel® Core™ i7 i7-12700 8 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Windows 11 Pro Tower PC must, hall

  • 801.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 267.33 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1757781
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võimas efektiivsus. Keskkonnasõbralik pakett.
Ideaalne kombinatsioon kiirusest ja jätkusuutlikkusest on ThinkCentre Neo 50t torn ideaalne teie kasvava ettevõtte jaoks. Sulle meeldib puhas ja minimalistlik disain ning sulle meeldib võimsus, mida see sinu tööpäeva toob. See lauaarvuti saab 12. põlvkonna Intel® Core™ protsessoritega sujuvalt hakkama suure jõudlusega töökoormusega. Lisaks saate nautida paljusid ühenduvusvõimalusi madala keskkonnamõjuga produktiivseks koostööks.

Viib tootlikkuse uuele tasemele

ThinkCentre Neo 50t torn, mille toiteallikaks on 12. põlvkonna Intel® Core™ protsessorid, on suure jõudlusega ja väikese süsinikujalajäljega. Olenemata sellest, kas töötlete suuri andmekogumeid või töötate lihtsalt graafikamahukate ülesannetega, pakuvad need kuni 16 tuumaga protsessorid teile vajalikku arvutusvõimsust.

Pikaajaline äriväärtus

Vastutustundliku andmetöötluse osas tõstab ThinkCentre Neo 50t torn latti kõrgemale. Kaasaegne šassii näeb suurepärane välja olenemata sellest, kuhu selle asetate, kuid veelgi parem on see, et see on valmistatud 85% tarbimisjärgse sisuga (PCC) vaigust. Veelgi enam, pakendamiseks mõeldud Ocean Bound Plastic demonstreerib vastutustundlikku andmetöötlust. Madal müratase võrdub energiatõhususega ning optimaalse energiatarbimise jaoks mõeldud intelligentne jahutusmootor (ICE) 5.0 aitab teil ja teie masinal jahedana hoida.

Kaug, puhas koostöö

Valige valikuline WiFi koostööks, mis on lihtne, mugav ja kiire – ärge muretsege LAN-kaabli pärast. Lihtsalt lülitage sisse ja looge Interneti-ühendus. Lisaks hindate operatsioonisüsteemiga Windows 11 Pro Microsoft Teamsi integreerimist ThinkCentre Neo 50t torniga lihtsamaks ja kiiremaks koostööks. Viies seadmete koostöö järgmisele tasemele, on valikulise nutika kaabli abil nüüd lihtsam ühendada kaks arvutiseadet, samal ajal neid samal ekraanil töötades. Ja valikulise nutika kaabliklambriga on teie tööruum segaduseta ilma segavate kaabliteta.

Disainilt turvaline

ThinkCentre Neo 50t torni kaitsevad meie ThinkShieldi turbelahendused – riist- ja tarkvarakomplekt, mis töötavad koos, et kaitsta nii teie seadet kui ka teie andmeid. Alates diskreetsest usaldusväärse platvormi moodulist (dTPM) 2.0, mis krüpteerib teie paroole, kuni füüsiliste turbevalikuteni, iseparaneva BIOS-i koos BIOS Guard ja Boot Guardiga kuni nutika USB-kaitseni – oleme teiega kaetud.

Spetsifikatsioonid võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.

Lenovo ThinkCentre neo 50t. Protsessori perekond: Intel® Core™ i7, Protsessori mudel: i7-12700. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM, Mälu taktsagedus: 3200 MHz. Salvestusmaht kokku: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD, Integreeritud kaardilugeja, Optilise draivi tüüp: DVD±RW. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel UHD Graphics 770. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toide: 260 W. Šassii tüüp: Torn. Toote tüüp: arvuti. Toote värv: must, hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles