Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkCentre neo 50s Intel® Core™ i5 i5-13400 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Windows 11 Pro SFF PC must

Lenovo ThinkCentre neo 50s Intel® Core™ i5 i5-13400 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Windows 11 Pro SFF PC must
Pole laos
  • 658.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 219.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1758078
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Väike ja võimas

ThinkCentre Neo 50s Gen 4 Small Form Factor (SFF) pakub ruumisäästlikus äriarvutis palju jõudu. Kuni 13. põlvkonna Intel® Core™ protsessorite, kiire DDR4-mälu ning suure hulga HDD- ja/või SSD-mäluseadmega võimaldab see väikese vormiteguriga (SFF) töölaud tootlikkuse suurendamiseks läbi mis tahes toimingu.

Sertifitseeritud "Maasõbralik"

Ostke uus arvuti ja andke Maale puhkust. Kompaktne ja vastupidav ThinkCentre Neo 50s Gen 4 SFF on värvivaba, selle šassii on valmistatud 35% tarbimisjärgsest sisust ja pakend on 90% vahtpolüetüleenist (EPE), mida on lihtsam ringlusse võtta kui paljusid teisi pakkematerjale. Ja sellel on mitu rohelist sertifikaati ja mandaati ning valitud mudelid ja komponendid on Energy Star® 8.0-ühilduvad ja EPEAT® Gold registreeritud (kui see on asjakohane*).

* Riigiti registreerimisoleku vaatamiseks külastage veebisaiti www.epeat.net.

Ühenduvus mis tahes ärivajaduse jaoks

Lihtne kõikjal seadistada – ThinkCentre Neo 50s Gen 4 Small Form Factor (SFF) on loodud teid ja teie kolleege kokku viima, kus iganes te töötate. Välisseadmete jaoks on mitu esi- ja tagaküljel asuvat USB-porti ja mitmesuguseid videoühendusvõimalusi – VGA-st DisplayPorti ja HDMI-ni. Kõik on sujuv ja kiire, olgu siis ühenduse loomine teiste seadmetega või võrgus koostöö.

Lahe ja tõhus – kõikjal, kus töötate

Meie intelligentne jahutusmootor (ICE) 6.0 optimeerib süsteemi jõudlust teie töökoormuse alusel. See võimaldab suurepärast energiatõhusust, säästes energiat üle 40 kWh ühiku kohta aastas. Lisaks on ThinkCentre Neo 50s Gen 4 SFF äriarvutil kolm töörežiimi erinevate töökohtade jaoks, olgu selleks siis konditsioneeriga kontor, kuum restorani köök või hõivatud tehasekorrus.

Uuendatav. Laiendatav. Kõigeks valmis.

Lihtne uuendada ja laiendada – ThinkCentre Neo 50s Gen 4 lauaarvutit saab kohandada nii, et see vastaks teie tänaste ja homsete arvutivajadustele. See on kompaktne, kuid selles on siiski ruumi, sealhulgas PCIe pesad, et saaksite hõlpsasti lisada täiendavat graafikat või salvestusruumi. Või saate valikulise nutika kaabli abil lihtsalt ühendada teise arvutiga ja kasutada täiendavat salvestusmahtu, töötades sujuvalt kahe seadme vahel.

Loodud meelerahu pakkumiseks

Turvalisust silmas pidades loodud ThinkCentre Neo 50s Gen 4 SFF-arvutil on teie andmete krüptimiseks diskreetne usaldusväärse platvormi moodul (dTPM) 2.0 kiip ning see on integreeritud ThinkShieldiga, kohandatava arvuti ja tundlike failide täieliku turbega. Võite kasutada ka valikulist nutikat kaabliklambrit, tabaluku silmust või Kensington Security Slot™-i, et takistada füüsilist vargust, ja nutikat USB-kaitset, et vältida andmete edastamist USB-portide kaudu.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkCentre neo 50s. Protsessori perekond: Intel® Core™ i5, protsessori mudel: i5-13400. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM, Mälu taktsagedus: 3200 MHz. Salvestusmaht kokku: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD, Integreeritud kaardilugeja. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel UHD Graphics 730. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toide: 180 W. Šassii tüüp: SFF. Toote tüüp: arvuti. Kaal: 4,5 kg. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles