Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo ThinkCentre neo 50a Intel® Core™ i5 i5-12450H 60,5 cm (23,8 tolli) 1920 x 1080 pikslit Puuteekraan 16 GB DDR5-SDRAM 256 GB SSD kõik-ühes arvuti Windows 11 Pro Wi-Fi 6 (80)2.

  • 1 243.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 414.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1807302
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Silmapaistev esitus

Igakülgse jõudluse jaoks on ThinkCentre Neo 50a lihtsalt suurepärane. 12. põlvkonna Intel® Core™ protsessoritel ja diskreetse Intel® Arc™ graafikaga mitmekülgne kõik-ühes seade sobib ideaalselt kõigile alates kontorijuhtidest kuni ärianalüütikute ja sisuloojateni. Tänu kuhjaga HDD- või SDD-salvestusruumi ja DDR5-mälule saab see raskete ülesannetega hõlpsalt hakkama.

Intelligentsus keskendub teile

Valikulise nutika AI-põhise 5MP + infrapunakaameraga saate rohkem kui vapustava pildikvaliteedi. Energiatõhususe suurendamiseks ja teie privaatsuse kaitsmiseks on olemas inimeste kohaloleku tuvastamine koos kõndimisrežiimiga. Sellel kõik-ühes arvutil on ka automaatne ümbritseva valguse andur, mis reguleerib automaatselt ekraani heledust vastavalt ümbritsevale valgusele.

Püüab pilku ja kõrva

Elav 23,8-tolline FHD-ekraan koos valikulise puuteekraaniga on muljetavaldava 16:9 kuvasuhte ja laiade vaatenurkadega. Selle laialdane 88,6% ekraani ja korpuse suhe ning peaaegu ääristeta paneelid lisavad elegantset, kuid professionaalset puudutust, muutes ThinkCentre Neo 50a paistavad silma igas kontoris. Ja Harman® kõlaritega edastab see ka suurepärast heli.

Mõelge uuesti meeskonna koostööle

Kuna hübriidtöö on uus norm, on tihe koostöö võtmetähtsusega. ThinkCentre Neo 50a-l on vastus. Lisaks nutikale mürasummutustehnoloogiale on sellel ka Lenovo Smart Appearance, mis hägustab tausta ja lisab muid konverentskõne efekte. Lisaks saate AI koosolekuhalduriga reaalajas tõlkija, koosolekumärkmete redaktori, Alexa häälsuhtluse ja palju muud.*


*Tõlkijat toetatakse 14 keeles. Voice Interaction (Alexa) on AI koosolekuhaldurist eraldiseisev funktsioon.

Hoiab häkkerid eemal

ThinkCentre Neo 50a-l on püsivara Trusted Platform Module (fTPM), samuti BIOS-taseme ja USB-pordi kaitse. Sellel on ka rünnakujärgsed ja taastamise abifunktsioonid. Ja valikulise AI-toega kaameraga, mis tõmbub sisse ja sulgub, kui seda pole vaja, saate turvaliselt sisse logida vaid naeratades ja saada hoiatuse, kui õlasurfarid teie ekraani vaatavad.

Ergonoomiliselt kujundatud

Intelligentse jahutusmootori (ICE 5.0) abil saab süsteemi soojusvõimsust optimeerida, et tagada süsteemi kõrge jõudlus ja hoolikalt reguleerida energiatarbimist. WiFi 6 valik tagab katkematu ühenduse isegi hõivatud võrkudes. Seal on mugav telefonihoidja ja valikulise reguleeritava aluse abil saab kallutatavat ekraani langetada või tõsta.

Mõttekas ja jätkusuutlik

Energy Star® 8.0- ja EPEAT® Silver sertifikaadiga kõik-ühes on erakordne jõudlus, kulub vähe energiat ja on kogu kasutusaja jooksul kõrged keskkonnasäästlikud standardid. See arvuti, mis ei sisalda värvimaterjale ega lenduvaid orgaanilisi ühendeid, sisaldab tarbimisjärgselt ringlussevõetud sisu ja on pakendatud ookeaniga kaetud plastpakendisse. Kõik on loodud selle süsiniku jalajälge minimeerima.


Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo ThinkCentre neo 50a. Toote tüüp: kõik-ühes arvuti. Ekraani diagonaal: 60,5 cm (23,8"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit, puuteekraan, paneeli tüüp: IPS. Protsessori perekond: Intel® Core™ i5. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogu salvestusmaht: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics. Sisseehitatud kaamera. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Pro. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles