Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo Legion Slim 5 AMD Ryzen™ 7 7840HS sülearvuti 36,8 cm (14,5 tolli) WQXGA+ 32 GB LPDDR5x-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Home Grey

  • 1 702.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 567.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1876846
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiirus kohtub vastupidavusega AMD Ryzeni protsessoritega
Kiirus kohtub vastupidavusega, kui mängite AMD Ryzeni protsessoritel töötava sülearvutiga. Kasutage võitmiseks vajalikku puhast jõudlust ilma aku kasutusaega kahjustamata.

Täieliku toitega NVIDIA GeForce RTX graafikakaardid. Lisaks kiirele.
NVIDIA GeForce RTX 40 seeria sülearvuti GPU-d toidavad mängijatele ja loojatele mõeldud maailma kiireimaid sülearvuteid. Ehitatud ülitõhusa NVIDIA Ada Lovelace'i arhitektuuriga, toovad need tehisintellekti toega DLSS 3 abil jõudluses suure hüppe ja võimaldavad elutruud virtuaalmaailmad koos täieliku kiirjälgimisega. Lisaks optimeerib Max-Q tehnoloogiate komplekt süsteemi jõudlust, võimsust, aku kasutusaega ja akustikat, et saavutada maksimaalne tõhusus.

Mängige oma uue Lenovo Legioni ja kolmekuulise Xbox Game Passiga üle 100 kvaliteetse arvutimängu.
Mängige üle 100 kvaliteetse mängu oma uue Lenovo Legion sülearvutiga ja kolmekuulise Xbox Game Passiga, sealhulgas EA Play. Kuna uusi mänge lisatakse pidevalt, on alati midagi uut mängida. Laadige alla ja mängige täistäpsusega või mängige ühendatud kontrolleriga pilvest konsoolimänge. Vaadake saiti xbox.com/subscriptionterms.

Külmutage konkurents
Lenovo Legion Coldfront 5.0 tehnoloogiaga, mis peab kergesti vastu kõige ägedamate lahingute ja kuumenenud töökoormusega, püsige külmas. Faasimuutusega termiliste ühendite, hübriidvasest soojustorude, laienevate õhu sisse- ja väljalaskesüsteemide ning massiivse 12 V kahe vedelkristallpolümeeri ventilaatorisüsteemi tõhus liit toimib sünkroonis, et võita ülekuumenemine ja ventilaatorimüra. Kasutage Legion Coldfront 5.0 võrratu jahutusega agilityt ja säilitage oma rahu.

Õhuke, tugev ja ülelaaditud
Nautige muretut kaasaskantavust kompaktse mänguseadmega, mis on ühtaegu kerge kui sulg ja vastupidav nagu naelad. Tugevdatud materjalidest ehitatud klanitud ja minimalistlik seade ületab oma kaaluklassist palju ning sellel on lihtsustatud kaablihaldus, integreeritud SD-kaardi lugeja ja turvaline 1080p veebikaamera koos e-katikuga.

Mängimine ja loovus on Legion OLED-iga taastatud
Viige oma mängu- ja loomingulised püüdlused täiesti uuele tasemele Legioni esimese 14-tollise OLED-ekraaniga. Selle hingekosutava 16:10 WQXGA+ (2880 x 1800) eraldusvõime, erksate kontrastide ja suure vaatenurgaga saate sukelduda võrratu selgusega. Ülitundlik 120 Hz muutuv värskendussagedus tagab välkkiire kiiruse katkematuks mängukogemuseks. Ja sisuloojatele meeldib selle 400-nitine heledus ja ulatuslik 100% DCI-P3 värvispekter, mis toob esile iga tooni uue sügavuse ja elujõuga.

Laadige täis, mäng läheb
Tõstke oma loominguline ja mänguline mobiilsus uuele tasemele Legion Slim 5 4-elemendilise 73,6 WHr jõuallika aku pidurdamatu ja vankumatu jõudlusega. Maksimeerige oma vastupidavust rakendusega Smart Battery 3.0, et mängida ja sisu luua liikvel olles. Legion Slim 5 Super Rapid Charge tehnoloogia laeb teie seadme kuni 70% vaid 30 minutiga ja 100% 80 minutiga tänu kuni 140 W USB-C laadimisvõimalustele.

Avage tehisintellektiga täiustatud mängude ülimuslikkus
Muutke oma masin üliintelligentseks metsaliseks Lenovo AI Engine+ ja LA1 AI-kiibiga. Kõik ei sõltu toorest võimsusest: see nutikas masin kasutab Smart Engine tehnoloogiat, et optimeerida teie mängimist süsteemiandurite abil maksimaalse FPS-i saavutamiseks. See muutub aja jooksul ainult paremaks, kuna Smart Engine analüüsib andmeid ja mõõdikuid, et hoida teid konkurentidest ees ja maksimeerida teie jõudlust pikaks ajaks. Ärge leppige millegi vähemaga kui legendaarne.

Skoor iga TrueStrike'i klõpsuga
Hinda iga rahuldava klõpsuga ülitäpsel ja ergonoomilisel Lenovo Legion TrueStrike klaviatuuril, mis on klaviatuuri disaini ja jõudluse kehastus. Stiilne, ruumisäästlik paigutus ja 1,5 mm klahvi liikumiskaugus tagavad väga puutetundliku ja tundliku tippimise, et tõsta teie mängimist ja tootlikkust. Valge taustvalgustuse, 100% varjundivastase ja ülimalt vastupidava, kulumiskindla kattega TrueStrike talub vaevata korduvat kasutamist, jäädes samal ajal visuaalselt kütkestavaks.

SteelSeriesi Nahimic® Audio mängijatele: kaasahaarav 3D-heli
SteelSeriesi Nahimic parandab drastiliselt teie mängukogemust, pakkudes mängijatele mõeldud enneolematult kaasahaaravat 3D-heli. Kogege kristallselget suhtlust oma meeskonnakaaslastega, võimaldades teil kasutada lihtsat viisi heli voogesituse teekondade miksimiseks ja jagamiseks nagu professionaalne striimija. Nahimic ei lase sul lihtsalt oma mänge mängida, vaid laseb sul nendes elada.

Legion Arena, ülim mängukeskus
Nautige kõiki oma mänge ühes kohas. Legion Arena tsentraliseeritud mängukeskus sünkroonitakse hõlpsalt populaarsete poodide ja mänguplatvormidega, et anda teile täielik kontroll selle üle, kuidas mängite, kuidas sirvite ja kuidas oma mängukogu haldate. Enam ei pea oma lemmikmängude leidmiseks rakenduste vahel vahetama – teil on Legion Arenal kõik, mida vajate.

Keskkonnasõbralik mängimine
Mängige Lenovo Legion Slim 5 Gen 8 (14-tollise AMD) mängudes roheliseks. See ülimalt kaasaskantav jõuallikas ühendab mängude põnevuse keskkonnasõbralike funktsioonidega, mis edendavad jätkusuutlikkust. Energy Star® 8.0 ja EPEAT® Silver sertifikaatidega on see vastutustundliku tehnoloogia silmapaistev näide. Nüüd saate mängudesse sukelduda, vähendades samal ajal oma süsiniku jalajälge.

Võtke omaks Lenovo Vantage
Lenovo Vantage annab teile eelise, optimeerides teie seadeid, et teie mängukogemust täiustada. Meie kõik-ühes tööriistakomplekti abil saate oma sülearvuti võimalusi reguleerida, kohandada ja maksimeerida. Meie reaalajas jõudluse armatuurlaua, ülekiirendamise juhtnuppude ja intelligentsete ventilaatori juhtnuppudega tehisintellekti jõudluse häälestamise abil ei takista miski teie võidu saavutamist.
Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo Legion Slim 5. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7, protsessori mudel: 7840HS, protsessori sagedus: 3,8 GHz. Ekraani diagonaal: 36,8 cm (14,5"), HD tüüp: WQXGA+, Ekraani eraldusvõime: 2880 x 1800 pikslit. Sisemälu: 32 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5x-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon 780M Operatsioonisüsteem: Windows 11 Home Toote värv: Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles