Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo Legion S7 sülearvuti 40,6 cm (16 tolli) WQXGA Intel® Core™ i5 i5-12500H 16 GB DDR5-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 3060 Wi-Fi 6E (802.11ax) Hall

Lenovo Legion S7 sülearvuti 40,6 cm (16 tolli) WQXGA Intel® Core™ i5 i5-12500H 16 GB DDR5-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 3060 Wi-Fi 6E (802.11ax) Hall
Pole laos
  • 1 330.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 443.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1808618
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lauaarvuti kaliibriga mängimine toimub Intel®-iga
Revolutsioonilise jõudluse ja tõhususe tuumadega 12. põlvkonna Intel® Core™ protsessorid võimaldavad sujuvat voogesitust, redigeerimist, mängimist ja salvestamist, pakkudes võimsust seal, kus seda kõige rohkem vajate. Intel® Thread Director ja kuni Intel® WiFi 6E tugi hoiavad kõike viivituseta. Samal ajal suurendab Intel® Turbo Boost Technology kaadrisagedust tippkoormusel, nii et miski ei aeglusta teid.

* 6 GHz WiFi 6E töö sõltub operatsioonisüsteemi, ruuterite/AP-de/lüüside toest, mis toetavad WiFi 6E, ning piirkondlikest regulatiivsetest sertifikaatidest ja spektri jaotusest.

NVIDIA® GeForce RTX™ 30-seeria sülearvuti GPU-d toidavad maailma kiireimaid sülearvuteid
NVIDIA® GeForce RTX™ 30 seeria sülearvuti GPU-d toidavad mängijatele ja loojatele mõeldud maailma kiireimaid sülearvuteid. Need on ehitatud Ampere-NVIDIA 2. põlvkonna RTX arhitektuuriga, et pakkuda teile kõige realistlikumat kiirjälgitavat graafikat ja tipptasemel tehisintellekti funktsioone, nagu NVIDIA DLSS. Uued Max-Q tehnoloogiad kasutavad tehisintellekti, et võimaldada õhukesi ja suure jõudlusega sülearvuteid, mis on kiiremad ja paremad kui kunagi varem.

Nautige 3 kuud Xbox Game Passi Lenovo Legioni seadmetes
Mängige üle 100 kvaliteetse mängu oma uue Lenovo Legion sülearvutiga ja kolmekuulise Xbox Game Passiga, sealhulgas EA Play. Kuna uusi mänge lisatakse pidevalt, on alati midagi uut mängida. Laadige alla ja mängige täistäpsusega või mängige ühendatud kontrolleriga pilvest konsoolimänge. Vaadake saiti xbox.com/subscriptionterms

Maailma esimene läks just paremaks
Legion Slim 7i Gen 7 sülearvutil on mitu 16-tollist WQXGA-ekraani, mis pakuvad suurepäraseid vaateid ja ka taktikalist eelist. Saate nautida 16:10 kuvasuhet, mis annab teile rohkem kasutatavat ekraaniruumi kuni 240 Hz muutuva värskendussageduse nautimiseks. üliinimliku reaktsiooniaja jaoks. Lisaks annab mini-LED-valik teile võrreldamatu heleduse ja värvide juhtimise.

Õmblusteta ja klanitud
Legion Slim 7i Gen sülearvuti on loodud teie liikvel oleva elustiili jaoks nii vormi kui ka funktsioonidega. Anodeeritud, õhuke ja kerge alumiiniumist šassii, mis algab 17 mm paksusest ja 2 kg kergest, on hoolikalt lõigatud metallist äärisega, mis näeb välja nii hea, kui tundub. Lisaks pakuvad lai valik porte – sealhulgas HDMI™ 2.1, Thunderbolt™ 4, SD-kaardi lugeja ja palju muud – rohkelt donglivabasid välisseadmeid.

Külm ja arvutatud mängimine
Sosiselt vaikne jahutus Legion Coldfront 4.0 termoregulaatorite ja varjatud ventilaatorisüsteemiga hoiavad müra ja temperatuurid absoluutse miinimumini. Nahatemperatuur püsib jahe tänu täiustatud jahutusradiaatoritele ja soojusväljalaskesüsteemile, samas kui klaviatuuri ja põhjakatete lisatud sisselaskeava parandab õhuvoolu drastiliselt. Lenovo Smart Power pakub ventilaatorite pingutusteta optimeerimist.

Mäng targem ja raskem
Maksimeerige oma kaadreid, elavdage oma mängu ja pange konkurentsi. Lenovo AI Engine rakendab teie Legion Slim 7i Gen 7 maksimaalse potentsiaali, et saaksite nautida uusimaid AAA mänge nii, nagu neid peaks kogema. Kasutage automaatse optimeerimise ja automaatse tuvastamise režiime, et tuvastada oma mängu käivitamised, et optimeerida jõudlust mitme kohandatud profiiliga, mis hoiavad teid konkurentsis.

DDR5 võidu nimel
DDR5 on kohal! Lükake oma mängimine kaugemale sellest, mis on võimalik DDR4 kaks korda suurema ribalaiusega ning kaadrisageduse töökindluse ja süsteemi energiatõhususe tohutu suurenemisega. Kasutage paremat ressursside jaotamist ja paremat aku kasutusaega. Ja kuni 24 GB DDR5 mäluga Legion Slim 7i Gen 7 sülearvuti võimaldab teil täielikult omaks võtta uusimad arenenud mängutehnoloogiad.

Täiustatud juhtnupud. Täiustatud K/D-d.
Helistage oma vaenlastele Legion TrueStrike Pro abil, mis pakub valget taustvalgust ja valikulist klahvikohta RGB-d, mida toidab Legion Spectrum, ning 100% kummitusvastast funktsiooni, et teie juhtnuppe peenhäälestada. Tutvuge täiustatud ergonoomiliste võtmekorkidega, millel on kõrge kulumiskindel kaitse ja ühes tükis klaasist puuteplaat. Lisaks aitab toitenupu sõrmejäljelugeja kiiresti ja turvaliselt alustada.

Looge oma kogukonda ja voogesitage nagu professionaal
Kui olete alati tahtnud voogesituse ja sisu loomisega tegeleda, pakub Legion Slim 7i Gen 7 valikulise FHD 1080p veebikaameraga suurepärase võimaluse. See pakub sujuvat videot, et saaksite oma kogukonda luua ja sellega ühendust pidada. Ja elektroonilise e-katikuga saate privaatsust, kui seda vajate, lülitit vajutades.

Kuulake neid kogu kaardi pealt
Nahimic parandab teie mängukogemust drastiliselt kaasahaarava 3D-heli ja mängijate jaoks kaasahaarava funktsiooniga. Kogege kristallselget suhtlust meeskonnakaaslastega. Nahimic pakub mängijatele eksklusiivset ja lihtsat viisi heli voogedastusreiside segamiseks ja jagamiseks nagu professionaalne striimija, pidevalt uuenduslik helilahendus, mis on pühendatud teie 360-kraadise mängukogemuse rahuldamisele.

Hankige Lenovo Vantage
Lenovo Vantage aitab teil mängukogemuse parandamiseks sätteid optimeerida. Reguleerige, kohandage ja maksimeerige oma seadme võimalusi kõik-ühes tööriistakomplekti abil. Meie reaalajas jõudluse armatuurlaua, kiirendamise juhtimise, Legion Spectrum RGB toe ja AI jõudluse häälestamise abil ei takista miski teie mängu.

Selle seadmega on kaasas CO2 kompenseerimise teenus!
CO2 kompenseerimise teenus põhineb valitud seadmetega seotud süsinikdioksiidi heitkoguste keskmisel kulul tootmisest tarnimiseni ja keskmise elutsükli jooksul. Seejärel töötame mitme projektiga, sealhulgas nendega, mille ÜRO on kliimamuutuste osas kontrollinud, et saaksite usaldada toetatavate keskkonnaprojektide mõju ja terviklikkust. Nende hulka kuuluvad taastuvenergia täiustamine, õhusaaste vähendamine ja jäätmete ohutu kõrvaldamise tõhustamine.Lenovo Legion S7. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i5, Protsessori mudel: i5-12500H. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WQXGA, Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1600 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogusalvestusmaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: Intel Iris Xe Graphics, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA GeForce RTX 3060. Toote värv: hall Kaal: 2,23 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles