Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo Legion Pro 7 sülearvuti 40,6 cm (16 tolli) WQXGA AMD Ryzen™ 9 7945HX 32 GB DDR5-SDRAM 2 TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4080 Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 11 Home Grey

  • 3 264.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 1088.33 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1808630
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiirus kohtub vastupidavusega
Legion Pro 7 Gen 8 (16-tolline AMD) mängusülearvuti, mis töötab AMD Ryzen™ protsessoritega, annab teile mängimiseks, voogesitamiseks ja loomiseks põletava võimsuse ja jõudluse ilma aku kasutusaega kahjustamata.

Täieliku toitega NVIDIA® GeForce RTX™ graafikakaardid. Peale kiire.
Mängijate ja loojate jaoks on NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria GPU-d ülikiired. Ülitõhusa NVIDIA Ada Lovelace'i arhitektuuriga ülelaadituna pakuvad need jõudluses ja tehisintellektiga graafikas tohutu hüppe. Sukelduge elutruutesse virtuaalmaailmadesse kiirjälgimise ja ülimadala latentsusega ülikõrge FPS-i mängimise abil. Ja avastage revolutsiooniliselt uusi viise töövoo enneolematu kiirendamiseks.

Nautige 3 kuud Xbox Game Passi Lenovo Legioni seadmetes
Mängige üle 100 kvaliteetse mängu oma uue Lenovo Legion sülearvutiga ja kolmekuulise Xbox Game Passiga, sealhulgas EA Play. Kuna uusi mänge lisatakse pidevalt, on alati midagi uut mängida. Laadige alla ja mängige täistäpsusega või mängige ühendatud kontrolleriga pilvest konsoolimänge.

Nutikam AI-mäng
Tänu Legion Pro 7 Gen 8 tipptasemel LA2-Q AI-kiibile on Lenovo Legion AI Engine+ nutikam kui kunagi varem. Kasutades reaalajas mitmeid põhikomponentide süsteemiandureid, rakendab see nutika mootori, et optimeerida teie mängu maksimaalse FPS-i saavutamiseks. Veelgi enam, Smart Engine muutub aja jooksul paremaks, tagades süsteemi maksimaalse jõudluse, et pühkida põrandat konkurentsis aastateks.

Legion Coldfront 5.0: oma klassi parim tehisintellektiga häälestatud soojustehnoloogia
Püsige oma mängu tipus kauem, kasutades Legion Pro 7 Gen 8 ja selle oma klassi parimat tehisintellektiga häälestatud soojustehnoloogiat Legion Coldfront 5.0. Nii õhukeste kui 0,1 mm labade ning massiivse sisselaske- ja väljalaskesüsteemiga voolab õhk sujuvalt läbi teie sülearvuti, optimeerides energiamahukate mängude ja rakenduste soojuslikku efektiivsust ja jõudlust. Lisaks suurendab vedelmetall protsessori soojusülekannet, samal ajal kui nii CPU kui ka GPU jaoks mõeldud eriti lai aurukamber koos hübriidsoojustoru tehnoloogiaga hoiab lahingu kuumuses kõik ülilahedana.

Ekraan, mis on sündinud võistlemiseks, mitte pimestamiseks
Tipptasemel Lenovo PureSight Gaming Display loodi nii, et see jätaks teised varju. Alustuseks on see tehases kalibreeritud uskumatu värvitäpsuse saavutamiseks ja on nii VESA DisplayHDR™ 400 kui ka X-Rite™ Pantone sertifikaadiga. Muutuva värskendussagedusega 16-tolline WQXGA IPS-ekraan sobib suurepäraselt suure pildi ja välkkiirete reflekside jaoks. Nähes oma mängu kõiki detaile, olenemata sellest, kui tumedaks või heledaks mäng muutub, asetab Legion Pro 7 Gen 8 teid kindlalt juhiistmele.

Suurendage oma mängukogemust
Lenovo Vantage'iga saate kohandada, kohandada ja maksimeerida Legion Pro 7i Gen 8 võimalusi kõik-ühes hõlpsasti kasutatava tööriistakomplekti kaudu. Lisaks tehisintellekti jõudluse häälestamisele tähendavad reaalajas jõudluse armatuurlaud, ülekiirendamise juhtimine ja Legion Spectrum RGB tugi, et miski ei takista teil oma vaenlasi domineerimast.

Üks alatu, roheline masin

Legion Pro 7 Gen 8-ga olete oma rohelised triibud välja teeninud.
Kui alumine kate on valmistatud 50% ulatuses taaskasutatud alumiiniumist, siis ülemine osa on valmistatud 30% ulatuses taaskasutatud polümeeridest. Mängu sülearvuti ümbritseva valgustusriba koos Legion Spectrumi kaudu AI-valguse sünkroonimisega reageerib teie ekraanil toimuvale ja on hõlpsasti kohandatav. Veelgi enam, tagumine I/O armatuurlaud koos täieliku I/O toega annab teile kogu vajaliku ühenduvuse.

Võimsus maksimaalselt
Legion Pro 7 Gen 8 mängusülearvuti annab teile uskumatu aku, kuni 99,99 Wh. Tänu ülikiirele laadimisele laeb aku mõne minutiga, samas kui Smart Battery v3.0 kasutab masinõpet, et säästa aku mahtu ja vähendada riknemist.

Täpsus on kõik
Need, kes nõuavad täpsust ja täielikku kohandamist, otsige enamat kui täissuuruses Legion TrueStrike mänguklaviatuur. Lisaks täissuuruses noole- ja numbriklahvistiku klahvidele on Legion Pro 7 Gen 8 sülearvutil suur puuteplaat, mis aitab teil kõike vallutada. Lisaks 1,5-millimeetrisele klahvikäigule ja vahetatavatele klahvikorkidele on sellel kohandataval klahvikohasel RGB-klaviatuuril toiteallikaks Legion Spectrum, mis võimaldab teil luua täiusliku seadistuse.

Tõeliselt kaasahaarav mängimine
Kuna Tobii Horizon on integreeritud Legion Pro 7i Gen 8 veebikaamerasse, saate mängusisese 1080p kaamerat juhtida pealiigutuste abil, pakkudes teile sujuvamat vaatevälja. Tobii Aware hoolitseb ka teie digitaalse heaolu eest, pakkudes suuremat turvalisust, privaatsust ja tootlikkust nutikate funktsioonide kaudu, nagu automaatne hämardamine, ekraaniaja jälgimine ja automaatne lukustamine.

Seal on heli ja siis Nahimic Audio
Spetsiaalselt mängijatele loodud Nahimic Audio by SteelSeries parandab teie mängukogemust drastiliselt, pakkudes enneolematult kaasahaaravat 3D-heli. Nüüd saate oma meeskonnakaaslastega kristallselgelt suhelda, võimaldades teil miksida ja jagada heli voogesituse teekondi nagu professionaalne voogedastaja. Nahimicuga sa lihtsalt ei mängi oma mänge, vaid elad nende järgi.

Spetsifikatsioonid võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo Legion Pro 7. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 9, protsessori mudel: 7945HX, protsessori sagedus: 2,5 GHz. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WQXGA, Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1600 pikslit. Sisemälu: 32 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogusalvestusmaht: 2 TB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon 610M. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home. Toote värv: Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles