Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo Legion Pro 5 sülearvuti 40,6 cm (16 tolli) WQXGA AMD Ryzen™ 7 7745HX 16 GB DDR5-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 Wi-Fi 6 (802.11ax) Hall

  • 1 460.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 487 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1808626
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
AMD Ryzen™ protsessoritega kohtub kiirus ja vastupidavus.
Kiirus kohtub vastupidavusega, kui mängite sülearvutiga, mis töötab AMD Ryzen™ protsessoritega. Kasutage võitmiseks vajalikku puhast jõudlust ilma aku kasutusaega kahjustamata.

Täieliku toitega NVIDIA® GeForce RTX™ graafikakaardid. Peale kiire.
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 seeria GPU-d on mängijate ja loojate jaoks ülikiired. Nende toiteallikaks on ülitõhus NVIDIA Ada Lovelace'i arhitektuur, mis tagab jõudluses ja tehisintellektiga graafikas tohutu hüppe. Kogege elutruid virtuaalmaailmu kiirjälgimise ja ülikõrge FPS-i madalaima latentsusajaga mängimise abil. Avastage revolutsiooniliselt uusi viise töövoo enneolematu kiirendamiseks.

Nautige Lenovo Legioni seadmetes 3 kuud Xbox Game Passi
Mängige üle 100 kvaliteetse mängu oma uue Lenovo Legion sülearvutiga ja kolmekuulise Xbox Game Passiga, sealhulgas EA Play. Kuna uusi mänge lisatakse pidevalt, on alati midagi uut mängida. Laadige alla ja mängige täieliku täpsusega või mängige ühendatud kontrolleriga pilvest konsoolimänge. Vaadake saiti xbox.com/subscriptionterms

Tipptasemel soojustehnoloogia
Täiustage oma mängumängu Legion ColdFront 5.0-ga, mis sisaldab täiustatud soojustehnoloogiat optimaalse jahutuse tagamiseks. Faasimuutusega termiliste ühendite ja tipptasemel ventilaatorisüsteemiga koos 3D-ventilaatori labadega töötab Legion Pro 5 Gen 8 sülearvuti sujuvamalt kui kunagi varem. Massiivsed hübriidsoojustoru sisse- ja väljalaskesüsteemid tagavad intensiivse soojustõhususe ja jõudluse isegi kõige nõudlikumate mängude ja tarkvara jaoks. 200 W koguvõimsusega pakub see seade tõelist jõudlust ülima mängukogemuse jaoks.

Kinnitage Lenovo Vantage
Lenovo Vantage aitab teil mängukogemuse parandamiseks sätteid optimeerida. Meie kõik-ühes tööriistakomplekti abil saate oma sülearvuti võimalusi reguleerida, kohandada ja maksimeerida. Meie reaalajas jõudluse armatuurlaua, ülekiirendamise juhtnuppude ja intelligentsete ventilaatori juhtnuppudega tehisintellekti jõudluse häälestamise abil ei takista miski teie edu.

Päästa maailma
Legion Pro 5 Gen 8 sülearvuti on loodud vastutustundlikuks mängimiseks, pidades silmas jätkusuutlikkust. Selle ülemine katteraam on valmistatud 30% tarbimisjärgse sisuga ja töödeldud õlikindlaks, et masin oleks puhas ja keskkonnasõbralik. Tagumine I/O armatuurlaud pakub kogu vajalikku ühenduvust, muutes igapäevaelu sujuvamaks ja lihtsamaks. Ja meie CO2 süsinikdioksiidi kompenseerimise teenusega saate aktiivselt osaleda oma seadme süsiniku jalajälje vähendamisel, muutes keskkonnateadlikuks muutumise lihtsaks.

Maksimaalsed töö- ja mängutunnid
Laske Legion Pro 5 sülearvuti ja selle massiivse 80 Wh akuga valla ületamatu võimsus. Mängige, töötage ja voogesitage terve päeva enesekindlalt ning te ei ole enam kunagi vooluvõrku ühendatud. Super Rapid Charge tehnoloogia tagab teie aku laadimise minutitega, kasutades kuni 140 W USB-C laadimistoetust. Nutika aku funktsioon kasutab masinõpet, et säilitada aku mahutavust ja vähendada riknemist, pikendada aku kasutusiga ja maksimeerida sülearvuti eluiga.

Võistelge järgmisel tasemel
Legion Pro 5 on varustatud Legion TrueStrike mänguklaviatuuriga mängijatele, kes nõuavad täpset juhtimist. Kohandage oma mänguviis vastavalt oma stiilile järgmise taseme kohanduste ja täielikult optimeeritud juhtelementidega. Klaviatuuril on täissuuruses noole- ja numbriklahvistiku klahvid ning suur Mylari puuteplaat, mis viib teid mängude domineerimiseni. 1,5 mm klahvikäigu, vahetatavate klahvikorkide ja Legion Spectrumi toiteallika 4-tsoonilise RGB-ga saate luua oma mängustiili jaoks ideaalse seadistuse ja domineerida konkurentsis.

Maksimeerige oma olukorrateadlikkust
Tobii Horizon on tipptasemel käiguta peajälgimise tarkvara, mis võimaldab teil kogeda uuel tasemel keelekümblust eepilises mängude ja mängufrantsiiside valikus. Lisaks mängimisele, tere tulemast nutikate funktsioonide uude ajastusse, mis võimaldavad teil Tobii Aware'iga suurendada oma privaatsust, turvalisust, tootlikkust ja heaolu.

Nahimic® Audio by SteelSeries mängijatele
Suurendage oma mängukogemust Nahimic by SteelSeries abil, mis on loodud spetsiaalselt mängijatele. Nautige enneolematult kaasahaaravat 3D-heli ja kristallselget suhtlust oma meeskonnakaaslastega. Tänu võimalusele segada ja jagada heli voogedastust nagu professionaal, võimaldab Nahimic sul mängudesse sukelduda ja neid tõeliselt täiel rinnal elada.Lenovo Legion Pro 5. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7, Protsessori mudel: 7745HX, Protsessori sagedus: 3,6 GHz. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WQXGA, Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1600 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon 610M, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA GeForce RTX 4060. Toote värv: hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles