Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo LanSchool Academic 1000 litsentsi(de) tellimus 1 aastaks

Lenovo LanSchool Academic 1000 litsentsi(de) tellimus 1 aastaks
Laos
  • 3 223.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 1074.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1790468
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TERE TULEMAST LANSKOOLI

Juhtige südamega.
Juhend LanSchooliga.
Klassiruumi haldamise tarkvara pioneeri ja uuendajana aitab LanSchool õpetajatel õpilastega suhelda, et luua sisukamaid veebikogemusi nii klassiruumis kui ka eemalt.

Lenovo toetatud ja 30-aastasele edtechi juhile toetudes aitab LanSchool õppimist suunata, suurendada koostööd ja maksimeerida õpetamisaega. Oleme teinud koostööd ka oma klassi parimate ohutuslahendustega, sest usume, et õpilaste ohutus peaks olema enesestmõistetav.

LANKOOLI KOHTA
Suurendage klassiruumi kaasatust. Süüta üliõpilaspotentsiaali.
LanSchooli klassiruumi orkestreerimistarkvara paneb tehnoloogia tööle nii õpilaste kui ka õpetajate jaoks. Meie lahenduste komplekt võimaldab kaasata üks-ühele õppimiskogemusi ja tõhusat koostööd ühendatud klassiruumides.

OHUTUSE KOHTA
Andke õpilastele LanSchooli ja Barki abil turvalisem digitaalne õppekeskkond.
Õpilaste ohutus on iga õpetaja esmatähtis. Seetõttu oleme teinud koostööd klassiruumi turvalahendusega Bark, et pakkuda koolidele nende võimsaid jälgimistööriistu ilma lisatasuta. Bark tuvastab märke digitaalsetest ohtudest, nagu küberkiusamine, vägivallaähvardused, enesetapumõtted ja palju muud. Koolid, kes registreeruvad LanSchoolis, saavad tasuta pakkumise osana ka pildikarantiini, tehisintellekti juhitud funktsiooni, mis blokeerib õpilaste arvutitest selgesõnalised pildid.

OSTMINE
Lahendused igasse klassiruumi. Ja iga eelarve.
Meie eesmärk: tagada, et saaksite oma klassiruumi tehnoloogiast maksimumi. LanSchooli lihtsa ja sujuva hinnakujunduse mudeli abil suudame teie kooli või piirkonna erivajadustega hõlpsalt vastata.Lenovo LanSchool. Litsentsi kogus: 1000 litsentsi, Litsentsi tüüp: Akadeemiline, Litsentsi tähtaeg aastates: 1 aasta(t), Tarkvara tüüp: Tellimus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles