Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo IdeaPad Slim 3 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD Intel Core i3 N-seeria i3-N305 8 GB LPDDR5-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) Sinine

  • 368.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 123 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1767001
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tundlik, võimsa jõudlusega
IdeaPad Slim 3i Gen 8 sülearvuti, mis on loodud sõjalise kvaliteediga, sobib ideaalselt liikvel olles, tööl, koolis või meelelahutuseks. Sellel 15-tollisel seadmel on kuni 13. põlvkonna Intel® Core™ protsessorid, mis on kõigi teie rakenduste kiire reageerimisvõimega – nii et saate oma südameasjaks teha mitut toimingut. Lisaks tähendab tohutul hulgal salvestusruumi, et saate ilma kompromissideta arvutisse salvestada kogu oma multimeediumikogu.

Militaarklassi vastupidavus
Ükskõik, kas suundute raamatukokku, kohvikusse, lennujaama terminali või kuhugi vahepeale, võite usaldada, et see vastupidav seade on loodud kestma. IdeaPad Slim 3i Gen 8 sülearvuti, mis on eelmisest põlvkonnast 10% õhem, libiseb hõlpsasti teie selja- või reisikotti. See on loodud taluma põrutusi, tolmu ja raskeid reisitingimusi – samas näeb see teie värvivalikus suurepärane välja.

Sukelduge kogemusse
Kitsaste raamide ja vapustava ekraaniga IdeaPad Slim 3i Gen 8 pöörab kindlasti pead – isegi kui teie keskendute 15-tollisele kõrglahutusega lainurkvaatele. TÜV-sertifikaadiga madal sinine valgus aitab vältida silmade väsimust. Veelgi enam, Dolby Audio™ tagab, et naudite esmaklassilist heli videokõne ajal, filmi vaadates või lihtsalt oma lemmiklugusid kuulates kasutajale suunatud kõlaritest.

Ei ole vaja oodata
Peate usaldama, et teie seade suudab sammu pidada, kui olete liikvel. Kiirlaadimistehnoloogiaga IdeaPad Slim 3i Gen 8 sülearvuti töötab 15-minutilise laadimisega 2 tundi. Ja mis puudutab teie privaatsust ja kaitset, siis oleme teiega kaetud. Veebikaameral on privaatsuskatik, et saaksite olla kaamerast väljaspool, kui soovite. Kuid võib-olla kõige parem on valikuline sõrmejäljelugeja, mis on integreeritud toitenupuga, mis võimaldab teil koheselt sisse logida ja turvaliselt vaid sõrme puudutusega käivitada.

Nutikad funktsioonid töötavad teie heaks
Kasutamise põhjal kohandub IdeaPad Slim 3i Gen 8 sülearvuti automaatselt, et optimeerida jõudlust, pikendada aku kasutusaega ja vähendada soojust, et Smart Poweriga tõhusamalt töötada. Nutikas juhtmevaba tehnoloogia tuvastab sujuvalt kõik ühenduse katkestused ja otsib dünaamiliselt tõrkeotsingut, et teid reaalajas uuesti ühendada. Veelgi enam, nutikad turvafunktsioonid kaitsevad teie kõige tundlikumaid faile ning hoiavad ära volitamata juurdepääsu ja failide varguse. Uude arvutisse ülekandmisel kustutage isegi kõik BIOS-i andmed. Turvalisuse osas oleme teiega kaetud.

Spetsifikatsioonid võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo IdeaPad Slim 3. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel Core i3 N-seeria, Protsessori mudel: i3-N305. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: LPDDR5-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics Toote värv: sinine. Kaal: 1,55 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles