Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo IdeaPad Slim 3 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD AMD Ryzen™ 7 7730U 8 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) Windows 11 Home Blue

  • 716.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 239 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1767005
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Oh, need kohad, kuhu sa lähed
Tehke avaldus kõikjal, kuhu lähete, kasutades IdeaPad Slim 3 Gen 8 sülearvutit, mis on loodud kergeks ja õhukeseks ning on eelmise põlvkonnaga võrreldes kuni 10% õhem. Saadaval värvides Arctic Grey ja Abyss Blue, see tugev konstruktsioon peab vastu karmidele kukkumistele ning on sõjalise kvaliteediga äärmuslikes reisitingimustes.

Vaadake rohkem, õppige rohkem
Nautige rikkalikku meediakogemust sülearvutil IdeaPad Slim 3 Gen 8, mille ekraan võtab enda alla 88% ekraani pindalast, et luua pilt, mis näeb välja nagu see hõljuks ruumis. Lisaks on ekraanil TÜV madala sinise valguse sertifikaat, nii et kui teil on vaja paar tundi töötada, ei väsi teie silmad kergesti. Visuaali nautides saate nautida ka Dolby Audio™ hämmastavat heli.

Nutikas multitegumtöö
Töötage nutikalt ja sujuvalt iga päev mitme rakendusega samaaegselt liikvel olles tänu uusimate AMD protsessorite jõulisele jõudlusele ja rohkele mälule, mida täiustab Smart Poweri adaptiivne jõudlus. Salvestage ja pääsete kiiresti juurde oma suurele meediumikogule, kus on ka rohke SSD-salvestusruum.

Kiiremini & kaugemale
Täisfunktsionaalsete USB-C-portide abil saate oma digitaalses elus kiiremini ja kaugemale jõuda kiirendatud toiteedastuse, kuvaväljundi ja andmeedastuse jaoks. Nautige valikulist kaks-ühes sõrmejäljelugejat, mis on integreeritud toitenupuga, ja sisseehitatud veebikaamerat koos privaatsuse katikuga. Pidage sammu suurema aku ja kiirlaadimistehnoloogiaga, mis tagab 15-minutilise laadimisega kaks tundi kasutusaega.

Õpi targemaks
Nutikam õppimine algab nutikamatest funktsioonidest, mida toetab Lenovo AI Engine. Maksimeerige oma jõudlust, aku kasutusaega ja soojusenergiat vastavalt sellele, mida teete adaptiivse Smart Power funktsiooniga. Samal ajal parandate oma ühenduvust Smart Wirelessi kaudu. Kaitske oma süsteemi kahjustuste eest integreeritud turvafunktsioonidega, nagu Natural File Guard, samal ajal kui hoiate mürasummutusega taustamüra miinimumini.
Lenovo IdeaPad Slim 3. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 7, protsessori mudel: 7730U, protsessori sagedus: 2 GHz. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: AMD Radeon Graphics Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home Toote värv: sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles