Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo IdeaPad Gaming 3 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD AMD Ryzen™ 5 5500H 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 2050 Wi-Fi 5 (802.11ac) must

  • 602.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 201 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1766967
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ülim jõudlus, kompromissitu aku tööiga
Nad ütlevad, et samal sülearvutil ei saa olla kõrget jõudlust ja pikka aku kasutusaega. Nad ütlevad, et jõudlusega mängimiseks mõeldud sülearvuti peab olema suur, mahukas ja raske. Nad eksivad. Tänu uutele AMD Ryzen™ 5000 H-seeria mobiilsetele protsessoritele saate nüüd nautida eliitmänge õhukeses ja kerges sülearvutis, millel on hämmastav aku kestvus. Ärge kunagi tehke oma mängusülearvuti osas kompromisse.

Ülim jõudlus mängijatele ja loojatele
NVIDIA® GeForce RTX™ 30 seeria sülearvuti GPU-d pakuvad mängijatele ja loojatele ülimat jõudlust. Nende toiteallikaks on Ampere – NVIDIA 2. põlvkonna RTX-arhitektuur – koos uute kiirjälgimise tuumade, tensori tuumade ja voogesituse multiprotsessoritega, mis tagavad tohutu jõudluse hüppe. Kogege kõige realistlikumat kiirjälgitavat graafikat, tipptasemel uusi funktsioone ja tehisintellekti võimsust õhukeses ja kerges disainis.

Mängige kaasasoleva Game Passiga üle 100 kvaliteetse mängu
Mängige üle 100 kvaliteetse mängu oma uue IdeaPad Gaming sülearvutiga ja kolmekuulise Xbox Game Passiga, sealhulgas EA Play. Kuna uusi mänge lisatakse pidevalt, on alati midagi uut mängida. Laadige alla ja mängige täistäpsusega või mängige ühendatud kontrolleriga pilvest konsoolimänge.Lisateave.

Tere tulemast mängude visuaalide tipptasemele
Mäng professionaalsel tasemel kiiruste ja visuaalidega. Esitage AAA-mänge nende kõrgeima eraldusvõimega kuni 165 Hz FHD (1920 x 1080) IPS-ekraaniga, mis pakub suurepäraseid visuaale ülipeente detailidega, mis on ühendatud sujuva ja rebenematu kaadrisagedusega. Kogege mänge nagu ette nähtud 100% sRGB-ga peaaegu ilma raamita ekraanil.

Tapja klaviatuur
Õige klaviatuuri ergonoomika ja jõudlus võivad võidu lüüa. IdeaPad Gaming 3 Gen 6 klaviatuuri 1,5 mm täisklahvi käigupikkus ja 100% N-klahvi ümberpööramine aitavad valge taustvalgustuse ja valikulise 4-tsoonilise RGB-klaviatuuri taustal mängides tapmisi koguda.

Kiirem, lahedam, vaiksem
IdeaPad Gaming 3 Gen 6 töötab kiiremini ja jahedamalt kui eelmised põlvkonnad, kõrgendatud termilise laega, mis hajutab 41% rohkem soojust (120 W). Selle tipptasemel termoregulaatorid suurendavad õhuvoolu enam kui kahekordselt, kaks korda rohkemate õhuväljundite ja kuni nelja soojustoruga.

Kalibreeritud maksimaalse serva saavutamiseks
Hankige vajalik serv inspireeritud täiustuste abil, nagu IdeaPad Gaming 3 Gen 6 30% suurem ühes tükis puuteplaat. Nautige mängukeskset Nahimic Audiot, mis sisaldab kaasahaaravat 7.1-kanalilist ruumilist heli, mis toimib radarina, mis määrab teie sihtmärgid lahinguväljal.

Ostke see arvuti ja hankige tasuta versiooniuuendus Windows 11-le, kui see on saadaval.1
1 Täienduskava on lõpetamisel ja see peaks algama 2021. aasta lõpus ja jätkuma 2022. aastani. Konkreetne ajastus erineb olenevalt seadmest. Teatud funktsioonid nõuavad spetsiifilist riistvara, vt https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.

Spetsifikatsioonid võivad olenevalt piirkonnast erineda.Lenovo IdeaPad Gaming 3. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 5, protsessori mudel: 5500H, protsessori sagedus: 3,3 GHz. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: AMD Radeon Graphics, Diskreetse graafikakaardi mudel: NVIDIA GeForce RTX 2050. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles