Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo IdeaPad 3 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD Intel® Core™ i3 i3-1215U 8 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) Windows 11 Home Grey

Lenovo IdeaPad 3 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD Intel® Core™ i3 i3-1215U 8 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) Windows 11 Home Grey
Laos
  • 450.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 150.33 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1766980
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Esitage oma parimat tulemust
12. põlvkonna Intel® Core™ protsessoritega IdeaPad 3i Gen 7 sülearvuti võimaldab teil parimal moel esineda ja õppida. Seal on ka palju ruumi kõigi teie digitaalsete failide jaoks, sealhulgas kahe pooljuht- ja kõvaketta valik, mis ühendab salvestusruumi ja kiiruse. Ja ärge muretsege selle pärast, et teie laud läheb segamini tänu täisfunktsionaalsele USB-C-pordile, mis tagab kiirema andmeedastuse, toiteedastuse ja ühenduvuse 4K-ekraaniga.

Kristallselge koostöö
Öelge hüvasti halva kvaliteediga videokõnedega. IdeaPad 3i Gen 7 sülearvutil on kahe massiivi mikrofonid, mis tagavad, et kõik on valjult ja selgelt kuulda, samal ajal kui Dolby Audio™ kõlarid edastavad vinget heli. Nutikas mürasummutav tehnoloogia kõrvaldab tüütu taustmüra, nii et teie veebitunnid ja koosviibimised on siidiselt sujuvad. Lisaks saate 720p HD-kaamera veebikaamera privaatsuspäästiku kaudu välja ja sisse lülitada.

Reisimiseks loodud
Erakordselt õhuke, kõigest 19,9 mm / 0,78-tolline IdeaPad 3i Gen 7 sülearvuti libiseb hõlpsasti igasse seljakotti või kotti, mistõttu on see ideaalne liikvel olles. Sellel on ka hõlpsasti kaasaskantav disain, mis sobib ideaalselt koosolekute või ruumide vahel liikumiseks. Ja selle elegantse juuksepiirist kattekihiga, mis on saadaval värvides Arctic Grey, Abyss Blue ja Misty Blue, näeb see ka suurepärane välja kõikjal, kuhu lähete.

Näe rohkem. Tee rohkem.
IdeaPad 3i Gen 7 15,6-tolline FHD-ekraan sobib ideaalselt oma lemmiksaadete vaatamiseks koos sõpradega. Enam kui 80% aktiivse ala suhtega (AAR) näete oma sülearvutis päevast päeva rohkem ja saate rohkem teha.

Seades sind esikohale
Olge tähelepanelik ja keskendunud tarkvaraga Lenovo Aware, mis pakub teile tervishoiulahendusi, mis aitavad teil IdeaPad 3i Gen 7 sülearvutit paremini kasutada. Ja Lenovo Eye Care'i abil saate vähendada ekraanilt kiirgava sinise valguse hulka, minimeerides silmade väsimise riski.

AI tuleviku jaoks
IdeaPad 3i Gen 7 ja Lenovo AI Engine kombineerivad toite-, kuva-, kõne- ja traadita ühenduse suurendamiseks. Nutikas juhtmevaba funktsioon ühendab teid reaalajas uuesti stabiilse voogesituse tagamiseks, samas kui taustahägu aitab hoida teie videokonverentsi professionaalsena. Ja Flip-to-Booti abil saate nautida kiiremaid käivitamisi.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo IdeaPad 3. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i3, Protsessori mudel: i3-1215U. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics. Installitud opsüsteem: Windows 11 Home Toote värv: Hall. Kaal: 1,63 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles