Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo IdeaPad 3 sülearvuti 39,6 cm (15,6 tolli) Full HD Intel® Core™ i3 i3-1115G4 8 GB DDR4-SDRAM 256 GB SSD Wi-Fi 6 (802.11ax) Windows 11 Home S-režiimis Hall

  • 365.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 122 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1766964
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Piirideta jõudlus
Võtke IdeaPad 3i Gen 6 (15-tollise Intel) sülearvutiga vastu mis tahes ülesanne ja nautige 11. põlvkonna Intel® Core™ protsessorite võrratut kiirust ja intelligentsust, samal ajal kui saate integreeritud Intel® Iris® Xe graafika vaateid. Need tipptasemel protsessorid, mis on piisavalt tugevad, et käitada kõige nõudlikumaid rakendusi ja AAA-nimelisi mänge, ning nutikamad kui kunagi varem, et hoida teie sülearvuti optimaalselt töökorras.

Vaadake oma ekraanile rohkem
Vaadake rohkem detaile väiksema segadusega ja kitsaste raamidega 15,6-tollise FHD-ekraani kõigil neljal küljel. Seda on meeldiv vaadata ja kasutada. See pühendumus kinnisvara ekraanile annab IdeaPad 3i Gen 6 (15" Intel) ühe kõrgeima mudeli oma klassi aktiivsete pindalade suhted.

Tervis on prioriteet
IdeaPad 3i Gen 6 (15-tolline Intel) sülearvuti lahendab pikenenud ekraaniaja füüsiliste ja vaimsete mõjude nutikate funktsioonide abil, mis aitavad leevendada silmade väsitamist ja keskkonnahäireid. Nende hulka kuuluvad silmahooldus, mis kaitseb teie silmi pinge eest pikkade ekraaniajaperioodide ajal, ja mürasummutus, mis kõrvaldab konverentskõnede ajal taustamüra ja ristkõne.

Privaatsus kõigepealt
Veebikaamerate õnnetused on tänapäeval muutunud tavaliseks kohaks. Mõnikord on see naljakas, mõnikord alandav… võib-olla isegi mõlemat. Teie privaatsuse tagamiseks kaitseb IdeaPad 3i Gen 6 (15-tolline Intel) sülearvuti sisseehitatud privaatsuskatik teid püsiva ärevuse eest selle pärast, kas teie kaamera töötab pärast videokõnet ikka veel.


Lahe esitus
Lõhkuge oma lemmikmängude parimaid tulemusi, redigeerige videoid ja palju muud ilma protsessorit läbi põletamata. IdeaPad 3i Gen 6 (15" Intel) sülearvuti on varustatud mehaaniliste ja intelligentsete jahutusfunktsioonidega, mis hoiavad teie protsessori alati jahedana ja optimaalselt töökorras. Samuti saate Q-juhtimispuldi abil veelgi peenhäälestada, mis võimaldab teil ventilaatori kiirusi ringi ajada. optimeerida kas jõudluse või aku säästmise jaoks.

Ostke see arvuti ja hankige tasuta versiooniuuendus Windows 11-le, kui see on saadaval.1
1 Täienduskava on lõpetamisel ja see peaks algama 2021. aasta lõpus ja jätkuma 2022. aastani. Konkreetne ajastus erineb olenevalt seadmest. Teatud funktsioonid nõuavad spetsiifilist riistvara, vt https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.

Tehnilised andmed võivad olenevalt piirkonnast/mudelist erineda.Lenovo IdeaPad 3. Toote tüüp: Sülearvuti, Vormitegur: Clamshell. Protsessori perekond: Intel® Core™ i3, Protsessori mudel: i3-1115G4. Ekraani diagonaal: 39,6 cm (15,6"), HD tüüp: Full HD, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit. Sisemälu: 8 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogumaht: 256 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sisseehitatud graafikakaardi mudel: Intel® UHD Graphics. Installitud operatsioonisüsteem: Windows 11 Home S režiimis Toote värv: hall Kaal: 1,65 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles