Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo 4L40Z56709 võrgutarkvara Võrguhaldus 1 litsents(id) 1 aasta(t)

Lenovo 4L40Z56709 võrgutarkvara Võrguhaldus 1 litsents(id) 1 aasta(t)
Laos
  • 147.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 49.33 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1808100
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Optimeerige oma juhtimisprotsessi
Iga ThinkSmarti seadet on lihtne seadistada ja see on karbist väljas haldamiseks valmis – ja IT saab teha mõlemat kaugjuurdepääsu kaudu pilvejuurdepääsu kaudu. ThinkSmart Manager pakub ühte konsooli kogu teie ThinkSmarti võrgu vaatega. Juurutage seadmeid ning konfigureerige ruume, võrke ja riistvara. Vaadake reaalajas olekuaruandeid ja lahendage probleeme enne, kui kasutajad probleemist teatavad. Värskendage hõlpsasti agenditarkvara mitmes seadmes. Tehke seda kõike ühest kohast – igal pool.

Kaitske oma laevastikku
Kasutades riistvarapõhist usaldusväärse platvormi moodulit (TPM) 2.0, võimaldab ThinkSmart Manager teie IT-töötajatel kaitsta iga seadet Lenovo Secure Authenticationiga. Need võivad tõsta turvalisust BIOS-i/SVP muudatuste haldamise abil, ennetavalt eemaldada blokeerijaid ja takistada soovimatut juurdepääsu seadmele USB-portide kaugblokeerimise ja USB-käivituse lubamise/keelamise abil. Hallake oma autoparki turvaliselt.

Isikupärastatud teenused tulemuste maksimeerimiseks
Lenovo Smart Office'i professionaalsed teenused (saadaval lisatasu eest) pakuvad Smart Office'i tootevaliku jaoks kohandatud teenuseid, et saaksite neid tipptasemel koostöölahendusi maksimaalselt ära kasutada.Lenovo 4L40Z56709. Tüüp: Võrguhaldus, Tarkvara tüüp: Litsents, Litsentsi kogus: 1 litsents(id)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles