Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenovo 40B90000WW sülearvuti dokk / pordi replikaator Juhtmega USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C must

Lenovo 40B90000WW sülearvuti dokk / pordi replikaator Juhtmega USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C must
Laos
  • 130.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 43.66 €
Kaubamärgid Lenovo
Kauba ID: 1875576
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Lenovo USB-C kahe ekraaniga reisidokk on tänapäevase kaugjuhtimisprofessionaali oluline kaaslane. See kompaktne dünamo toetab kahte 4K-kuvarit ja toidab teie USB-C-sülearvutit kuni 100 W PD-ga (koos täiendava 135 W USB-C-adapteriga). Selle šassii 66% tarbimisjärgselt taaskasutatud sisust on loodud teie süsiniku jalajälge vähendama. . Ja ärge unustage reguleeritavat kaablihaldust, mis tasakaalustab laitmatult tõhusust ja mugavust. See on tõeline tootlikkuse tõstja kodus, tööl või mujal.

LAHTIÜTLEMINE: Lenovo USB-C ja Thunderbolti dokid ühilduvad sülearvutitega, mis toetavad oma USB-tüüpi C-pordi kaudu tööstusstandardi USB-C Alt-Mode või Thunderbolt protokolle.

- Võimas jõudlus: ülim tootlikkuse kaaslane
Saavutage rohkem 7 asjatundlikult loodud pordiga: kaks videoporti kahe 4K-ekraani jaoks, mis muudavad teie tööruumi visuaalseks jõujaamaks. Samal ajal, kui ülikiired USB- ja Etherneti pordid määratlevad ühenduvuse uuesti. Võimsus. Esitus. Tootlikkus. Kõik taskus.

- Universaalne ühilduvus: ühendage, looge, tehke koostööd
Meie elegantne universaalne reisidokk, mis on loodud sujuvaks ühildumiseks kõigi USB-C sülearvutitega. Toiteadapterit sisaldava mudeliga on kaasas 100 W USB-C laadija, mis tagab 65 W toiteallika. Kui vajate võimsuse suurendamist, annab valikuline 135 W laadija teie sülearvutile 100 W.

- Kaasaegne esteetika: jätkusuutlik, uuenduslik, elegantne
Kujundades ümber teie tööruumi, ühendab meie USB-C reisidokk stiili, tootlikkuse ja jätkusuutlikkuse. Kaasaegse Eclipse Blacki disainiga ümbritsetud see annab 66% tarbimisjärgsest ringlussevõetud sisust (PCC) šassiis minimalistliku avalduse, mis on meie portfellis seni kõige rohelisem dokkimispakkumine.Lenovo 40B90000WW. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Hostiliides: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C. Etherneti LAN andmeedastuskiirus: 1000 Mbit/s. Toote värv: Must, Värvi nimi: Eclipse Black, HD tüüp: 4K Ultra HD. Toiteallika tüüp: USB, Toitepistik: USB Type-C. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Windows 11

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles