Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lenco TT-10 Rihmajamiga heliplaadimängija Must, Pruun, Roostevaba teras Automaatne

  • 102.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34.33 €
Kaubamärgid Lenco
Kauba ID: 1877896
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Classic Phono TT-10 on suurepärane ja stiilne plaadimängija, millel on tõeline retro välimus. Kuna plaadimängijat kaitseb käepärane pruun ümbris, mis kaalub alla 3 kg, siis saad selle alati reisile kaasa võtta. Nii et teil on TT-10 ja lemmikmuusika alati käepärast, kus iganes viibite.

Pöördlaud on kasutajasõbralik seade, millel pole tarbetuid satsi. Tänu sisseehitatud kõlaritele saate nautida kvaliteetset heli, kuna see esitab teie lemmikmuusikat. Võtke ümbris endaga sünnipäevale või kokkutulekule kaasa ja üllatage kõiki ulatusliku vanade ja uute hittide repertuaariga. Muutke pidu tõeliselt unustamatuks, võttes eelnevalt ühendust oma sõprade ja perega ning paludes neil kaasa võtta ka oma lemmikplaadid.

Klassikalisel Phono TT-10-l on integreeritud pliiatsiga keraamiline stereokassett. Saate oma plaate esitada kolmel erineval kiirusel: 33 p/min, 45 p/min ja 78 p/min. Plaadimängija on varustatud rihmajamiga, kahe sisseehitatud valjuhääldiga, AUX-sisendiga, RCA-pesaga ja liinisisendiga väliskõlarite või muude seadmete jaoks.Lenco TT-10. Tüüp: Rihmajamiga heliplaadimängija, Töörežiim: Automaatne, Toote värv: Must, Pruun, Roostevaba teras. Kuju: J-kujuline tonear. Toiteallika tüüp: AC, Voolutarve (tüüpiline): 8 W, Energiatarve (ooterežiim): 0,3 W. Laius: 353 mm, Sügavus: 257 mm, Kõrgus: 120 mm. Pakendi kaal: 3,1 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles