Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lemmikloomade hooldamine Vaakum INSE P20

Lemmikloomade hooldamine Vaakum INSE P20
Pole laos
  • 100.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33.66 €
Kaubamärgid INSE
Kauba ID: 1806763
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

INSE P20 lemmikloomade karusnaha hooldustolmuimeja

INSE P20 lemmiklooma karvavaakum on uuenduslik lahendus, mis muudab teie lemmiklooma karva puhtuse ja tervise eest hoolitsemise lihtsamaks ja tõhusamaks. Kaasasolevate tarvikutega saate kammida, kammida ja pügada karusnahka. Nelja habemenuga ja kergesti puhastatava harjaga varustatud tolmuimeja tagab lemmikloomadele igakülgse hoolduse igal karusnahahooajal. Lisaks on INSE P20 madala mürataseme ja suure tolmupaagi mahuga sõbralik nii lemmikloomade kui ka nende omanike vastu.

Kammimise ja hooldamise funktsioon

INSE P20 vaakumiga on kaasas spetsiaalselt disainitud harjad, mis tõhusalt kammivad ja hooldavad karva, aidates hoida teie lemmiklooma karva suurepärases seisukorras. See funktsioon muudab sassis karvade eemaldamise lihtsaks ja karusnaha hulga vähendamiseks teie kodus, eriti väljalangemise perioodil. Puhastusprotsess muutub teie lemmiklooma jaoks mitte ainult tõhusaks, vaid ka nauditavaks.

Muljetavaldav imemisvõimsus

17 000 Pa imemisjõuga INSE P20 tolmuimeja võimaldab põhjalikult ja tõhusalt eemaldada köiel olevalt lemmikloomalt lahtise karva, aga ka muu mustuse. Seda kõike ilma riskita ärritada lemmiklooma nahka, mis on eriti oluline tundlike või vähem tolerantsete lemmikloomade puhul.

Lihtne puhastamine

Hooldushari on loodud kasutajasõbralikuks ja hooldamiseks. Harjahambad kiiresti tagasi tõmbava nupuga on seadme puhastamine allesjäänud karvast uskumatult lihtne ja kiire. See funktsioon hõlbustab oluliselt seadme hügieeni ja tagab, et see on alati kasutusvalmis.

Mitmekülgsus Clipperi lisaseadmetega

Vaakumiga on kaasas neli lõikurit (6 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm), mis võimaldavad karusnaha täpset lõikamist erineva pikkusega. See mitmekülgsus muudab seadme INSE P20 ideaalseks erinevate karusnahatüüpide ja hooldusvajaduste jaoks, pakkudes võimalust kohandada trimmi pikkust vastavalt individuaalsetele eelistustele.

Madal müratase ja suur tolmupaagi maht

INSE P20 vaakum paistab silma madala müratasemega (kuni 60 dB), mis vähendab lemmikloomade stressi ja ärevust hooldamise ajal. Lisaks võimaldab seade 1,2-liitrise tolmupaagi mahuga pikemat kasutamist ilma sagedase tühjendamiseta, mis on omanikele mugav ja praktiline.

Paki sisu:

Vaakum x 1

Voolik x 1

Pintsel/otsik x 6

Clipperi kinnitus x 4

Kasutusjuhend x 1

Kiirsissejuhatus x 1

Tootja INSE
Mudel P20
Koguvõimsus 350 W
DC harjadeta mootor 10 000 pööret minutis
Mustusmahuti maht 1,2 l
Kaal 4,26 kg
Müratase kuni 60 dB
Imemisjõud 17 000 Pa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles