Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Leifheit 55045 mop Wet Microfiber Blue, roheline

  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid Leifheit
Kauba ID: 1763682
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Seljavalude ja ebameeldivate määrdumiste lõpp: Leifheit Profi mikroduo eemaldab oma spetsiaalse 2-kiulise klaasipuhasti kattega isegi püsiva mustuse ja seda saab mugavalt juhtida. Selline näeb välja ideaalne põrandapuhasti suurtele aladele nagu köök või kontoriruum. 2-kiuline klaasipuhasti kate on valmistatud Leifheiti mikrokiust Duost. Paljud peenemad harjased, mis paistavad veidi välja, ulatuvad väikseimatesse lohkudesse ja eemaldavad ilma pingutuseta isegi püsiva mustuse. Oma muljetavaldava 42 cm pühkimislaiusega Profi mikroduo säästab palju töösamme ja väärtuslikku aega.

Geniaalne painduv 360° pöörlev liigend võimaldab tõhusat puhastamist lainelistes joontes ja pöörleb ümber laua- ja kambrijalgade. Käepidet saab täielikult tasaseks painutada isegi raskesti ligipääsetavates kohtades, nagu näiteks riidekapid ja voodid. Põrandapuhastit saab mugavalt juhtida ka seistes: lihtsalt eemaldage klaasipuhasti kate jalaklõpsuga, vajutage seda eraldi saadaolevasse Leifheit Mop pressiga, sisestage uuesti, valmis.

- klaasipuhasti katte eemaldamine seistes jalaklõpsuga
- Pühkimislaius 42 cm
- 360° pöörlev liigend laineliste joonte puhastamiseks
- mikrokiududest kate, eemaldab isegi püsiva mustuse
- käepidet saab tasaseks painutada, riputamiseks aasaga ja libisemisvastase kaitsega
- Mopipress Profi jalaga pressimiseks on eraldi saadavalLeifheit 55045. Puhastuspinnad: Plaadid, Puit, Puhastusviis: Märg, Mopipea materjal: Mikrofiiber. Käepideme pikkus: 140 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles