Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Leatherman Wave mitme tööriista tangid Tasku suurusega 17 tööriistad Roostevaba teras

  • 156.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 52.33 €
Kaubamärgid Leatherman
Kauba ID: 1767027
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Leatherman Wave'i multitööriist on meie kõige populaarsem mudel, mille teevad kuulsaks väljastpoolt ligipääsetavad terad, mida saab kasutada vaid ühe käega. Kui me seda 2004. aastal ümber kujundasime, andsime uuele Wave'ile suuremad noad, tugevamad tangid, pikemad traadilõikurid ja täielikult lukustuvad terad. Wave'i multitööriist, mis sobib ideaalselt igaks tööks, seikluseks või igapäevaseks ülesandeks, on rahvusvaheline müügihitt.

420HC roostevaba teras

Täiustatud kõrge süsinikusisaldusega (HC) vorm 420 roostevabast terasest, mis töötab hästi kõrgete tootmistööriistadega. 420HC tugevus optimeeritakse Leathermani multitööriistades kuumtöötlemise teel.

Must oksiid

Must oksiid on pulbripõhine metallkate. Ideaalne olukordades, kus positsiooni loovutamine oleks kulukas, kasutatakse seda laialdaselt sõjaväes, kuna see vähendab pimestamist ja peegeldust.

Me võtame kasutusele erakorralised meetmed, et teie Leathermani toode pakuks teile paljude aastate usaldusväärset teenindust. Kui seda ei juhtu, parandame või asendame selle hea meelega oma äranägemise järgi samaväärse või suurema väärtusega meie 25-aastase tööriistagarantii ja 10-aastase tulede garantii alusel. See garantii ei kata teie Leathermani toote kuritarvitamist, muutmist, vargust, kaotsiminekut ega volitamata ja/või ebamõistlikku kasutamist. See garantii ei kata ümbriseid, tarvikuid, trükkimist, värviviimistlust, puhastamist ega teritamist.Leatherman Wave. Materjal: roostevaba teras. Toote värv: roostevaba teras. Pikkus: 100 mm, kaal: 241 g, tera suurus: 7,37 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles