Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LEACCO 8L 1500W AF017 rasvavaba fritüür

LEACCO 8L 1500W AF017 rasvavaba fritüür
Laos
  • 85.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28.66 €
Kaubamärgid Leacco
Kauba ID: 1462261
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Õhufritüür LEACCO AF017

Leacco AF017 on uuenduslik õhkfritüür, mis võimaldab valmistada oma lemmiktoite tervislikul viisil. Selle võimsus on 1500 vatti ja selle maht on tohutult 8 liitrit, nii et saate edukalt valmistada toitu mitmele inimesele. See pakub 10 erinevat režiimi, mis annab teile vabaduse valmistada maitsvaid toite. Samuti võimaldab see valida mitme toiduvalmistamisfunktsiooni hulgast, sealhulgas soojendamine, sulatamine jne. Isegi algajad saavad sellega hakkama.

Leacco/AF017/1

Tervislik toiduvalmistamine

Leacco AF017 on suurepärane valik neile, kes soovivad nautida oma lemmikroogade maitset, hoolitsedes oma tervise eest. Täiustatud kuuma õhu tsirkulatsioonitehnoloogia hoiab teie lemmiktoidud krõbedana ja mahlasena, säilitades samal ajal vähem rasva. Nüüd saate nautida oma lemmikfriikartulite, kana või köögiviljade maitset, muretsemata liigse rasva pärast.

Leacco/AF017/7

10 toiduvalmistamisrežiimi

Nüüd on unustamatud maitseelamused teie käeulatuses! Õhkfritüür võimaldab teil valida 10 erineva toiduvalmistamisrežiimi vahel, mis aitavad teil luua tervislikke ja maitsvaid toite. Kas unistad mahlasest ja pehmest kanalihast? Kuidas oleks kuldsete krõbedate friikartulitega? Õhkfritüüriga Leacco saate neid ja paljusid muid maitsvaid roogasid hõlpsalt valmistada. Olge köögis loominguline ja avastage uusi tervislikumaid viise oma lemmikroogade valmistamiseks!

Leacco/AF017/3

Lisafunktsioonid

Õhkfritüür teeb toiduvalmistamise lihtsamaks kui kunagi varem! Seade pakub mitmeid praktilisi funktsioone, mis annavad teile täieliku kontrolli oma toiduvalmistamise üle. Sulatusfunktsioon võimaldab kiiresti ja tõhusalt külmutatud toitu enne toiduvalmistamist sulatada. Kui peate toitu soojas hoidma, hoiab soojana hoidmise režiim teie toidu kuumana ja serveerimisvalmis ka pärast pikka aega. Kas soovite eelnevalt valmistatud toitu uuesti soojendada? Küttefunktsioon hoiab need ideaalses korras! Teie käsutuses on ka soojendusfunktsioon ja töögraafik.

Leacco/AF017/5

Nutikas puutepaneel

Seadme kasutamine ei tekita teile probleeme. Sellel on intuitiivne puutepaneel, mis muudab fritüüri kasutamise lihtsaks ja nauditavaks. Selle abil saate reguleerida temperatuuri ja küpsetusaega, muuta režiime, määrata töögraafikuid või peatada töö.

Leacco/AF017/2

Tootja Leakko
Mudel AF017
Mõõtmed 340 x 410 x 300 mm
Kaal 10 kg
Mahutavus 8 l
Veepaagi maht 350 ml
Võimsus 1500 W
Nimipinge 110–240 V, 50/60 Hz
Temperatuur 40-200°
Kontroll Puuteplaat
Materjal Mittenakkuva kattega süsinikteras.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles