Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LDNIO teleskoopstatiiv telefonile MG05 (must)

LDNIO teleskoopstatiiv telefonile MG05 (must)
Pole laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid LDNIO
Kauba ID: 1460245
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Hoidjaga alus telefonide ja tahvelarvutite jaoks LDNIO MG05

Tagada oma mugavus telefoni või tahvelarvuti kasutamisel. LDNIO MG05 alus koos hoidikuga võimaldab seda 90° pöörata, võimaldades reguleerida seadme asendit vastavalt oma vajadustele. Toote kokkupandav disain muudab selle hõlpsaks hoiustamiseks ja kõikjal kaasa võtmiseks. Kinnitus ühildub laialdaselt erinevate telefonide ja tahvelarvutite mudelitega. See on valmistatud ABS plastist ja alumiiniumisulamist.

LDNIO/MG05/4

Teie mugavuse huvides

Kas vaatate sageli oma telefonis videoid? Või loete tahvelarvutit kasutades artikleid? Kui jah, siis LDNIO statiivihoidik on teie jaoks ideaalne vidin. Saate mugavalt reguleerida hoidiku nurka 90° võrra, saavutades seadme kasutamisel mugavuse, millest unistate.

LDNIO/MG05/1

Peen disain

Tänu silikoonosadele püsib alus kindlalt paigal, nii et sa ei pea muretsema oma seadmete ohutuse pärast. See on valmistatud vastupidavatest materjalidest, nagu tulekindel ABS-plast ja alumiiniumsulam. See on äärmiselt kerge ja kokkupandava disaini tõttu on seda lihtne transportida. Lisaks on kinnitus väga mitmekülgne ja sobib ideaalselt erineva suurusega seadmetele.

LDNIO/MG05/5
Tootja LDNIO
Mudel MG05
Ühilduvus Telefonid ja tahvelarvutid
Materjal ABS + alumiinium
Mõõtmed 110 x 195 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles