Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LDNIO MG06 alusehoidja telefonile (valge)

LDNIO MG06 alusehoidja telefonile (valge)
Pole laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid LDNIO
Kauba ID: 1458324
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telefoni alus LDNIO

Nüüd saad mugavalt vaadata oma lemmikseriaale või kasutada internetti! Reguleeritav kaldenurk võimaldab kohandada LDNIO alust vastavalt oma vajadustele. Väikese suuruse tõttu on seda lihtne kõikjale kaasa võtta. Läbimõeldud disain tagab kasutamise ajal ohutuse. Statiiv ühildub kõigi telefonimudelitega, mille maksimaalne diagonaal on 7,2 tolli.

Kohandatud erinevate kasutajate vajadustele

Nutitelefonist telesaateid või filme vaadates jätke hüvasti pideva kaelavaluga. Reguleeritavate nurkade abil saate statiivi hõlpsalt oma hetkevajadustele vastavaks kohandada. Nüüd saate mugavalt veebi sirvida või videokõnesid teha. Spetsiaalselt disainitud klamber võimaldab telefoni mugavalt laadida ilma seda aluselt eemaldamata.

Kompaktne suurus

Aluse väiksus võimaldab seda kõikjale kaasa võtta. Kokkupanduna mahub alus hõlpsasti väikesesse rahakotti või seljakotti! Lisaks ühildub see kõigi populaarsete kaubamärkide telefonidega, mille ekraani suurus on vahemikus 4,7–7,2 tolli. Näiteks saate hõlpsasti mahutada Samsung Galaxy S21 Ultra või iPhone 13.

Läbimõeldud disain

Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud hoidik on vastupidav kahjustustele ja kriimustustele. Lisaks tagab nutikas disain parema soojuse hajumise, kaitstes telefoni ülekuumenemise eest. Lisaks hoiab see tänu silikoonmattidele teie nutitelefoni kindlalt. Nii ei pea te muretsema, et teie mobiiltelefon aluselt maha libiseb.

Brändi nimi LDNIO
Mudel MG06
Tüüp telefoni alus
Materjal ABS+PC
Värv Valge
Ühilduvus Mobiiltelefonid, mille suurus on 4,7–7,2 tolli.
Suurus 135 mm x 74 mm x 15 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles