Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LDNIO MG01 gravitatsiooniautohoidik (must)

LDNIO MG01 gravitatsiooniautohoidik (must)
Pole laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid LDNIO
Kauba ID: 1458319
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Auto gravitatsioonikinnitus LDNIO MG01 (must).

Hoidke oma varustust turvaliselt LDNIO gravitatsioonikinnitusega. Hoidiku klambrid tõmbuvad teie seadme raskuse all automaatselt kinni, võimaldades ühe käega kasutamist. Telefoni asend on reguleeritav 360 kraadi ning automaatsed küljeklambrid kohanduvad automaatselt vastavalt telefoni laiusele. Reisige oma varustuse pärast muretsemata!

Stabiilne positsioneerimine

Uuenduslik Y-kujuline gravitatsiooniline disain tagab veelgi suurema stabiilsuse sõites isegi väga konarlikul teel. Kinnitage hoidik sisseehitatud liuguri abil tuulutusavade külge. Teie telefon ei piira teie vaatevälja ega sega teie liikumist.

Läbimõeldud disain

Tagaküljel olev mehaaniline konks tagab iluvõrele kinnitamisel kindla ja stabiilse haarde. Samal ajal ei kriimusta libisemiskindlad silikoonpadjad teie telefoni, tagades selle täieliku kaitse. Valmistatud alumiiniumisulamist ja ABS-plastikust, on garanteeritud, et see kestab kauem.

Mugav telefonihaldus

Hoidiku eeliseks on ka võimalus telefoni ühe käega juhtida. See võimaldab mugavalt ja turvaliselt navigeerida, vastata sissetulevatele kõnedele jne. Sellel on 360-kraadine hoidiku reguleerimisvahemik, mis võimaldab reguleerida kallet või pöörata seda vasakule/paremale poole.

Vastupidavus

Toode loodi teie mugavust ja teie seadmete ohutust silmas pidades. Väljalõigatud laadimisport tagab mugava kasutamise. Samal ajal on metallist pandlad tugevad ja vastupidavad.

Bränd LDNIO
Nimi Autode gravitatsioonikinnitus LDNIO MG01
Mudel MG01
Värv Must
Ühilduvus 4,0'-6,5'
Materjal ABS + alumiiniumisulam
Paigalduskoht Võre peal
Omadused
Paigaldusmeetod Ventilatsioonivõre juurde
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles