Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LDNIO LS661 piksekaabel 30W, 1m punane

LDNIO LS661 piksekaabel 30W, 1m punane
Laos
  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid LDNIO
Kauba ID: 1459911
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LDNIO LS661 Piksekaabel 30 W, 1 m, punane

Kas otsite kaablit, mis võimaldab teil kiiresti telefoni toite taastada? LDNIO LS661 kaabel on suurepärane valik. See võimaldab laadida seadmeid maksimaalse võimsusega kuni 30 W ning toetab PD ja QC 3.0 kiirlaadimisstandardeid. Sellega saate hõlpsasti laadida oma Apple'i kaubamärgiga seadmeid, näiteks iPhone'i või iPadi. Selle konstruktsioonis on kasutatud tugevaid ja vastupidavaid materjale, nii et võite olla kindel, et kaabel teenib teid pikka aega.

Kiire laadimine

Unustage pikad ootamised, kuni teie nutitelefon on taas kasutamiseks valmis. LDNIO LS661 kaabel tagab kuni 30W laadimisvõimsuse. Samuti toetab see Power Delivery ja Quick Charge 3.0 kiirlaadimisprotokolle. Telefoni või tahvelarvuti energia taastamiseks kulub vaid mõni minut.

Erakordne vastupidavus

Kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on muljetavaldavalt tugevad ja vastupidavad. Veelgi enam, nailonpunutis tagab, et kaabel ei lähe sassi. Samuti ei pea te muretsema oma seadmete ohutuse pärast. Kaabel tunneb arukalt ära ühendatud seadmed ja valib sellele automaatselt sobivad laadimisparameetrid.

Tootja LDNIO
Mudel LS661
Pikkus 1 m
Värv Punane
Võimsus 30 W
Omadused
Pikkus 1 m
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles