Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LDNIO HP06 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, 3,5 mm pesa (must)

LDNIO HP06 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, 3,5 mm pesa (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid LDNIO
Kauba ID: 1459891
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmega kõrvaklapid-dokkimisjaam LDNIO HP06, 3,5 mm pesa (must)

Kuulake oma lemmiklaule kõikjal. LDNIO kõrvasisestel kõrvaklappidel on komposiitmembraan, mis tagab suurepärase helikvaliteedi. Samuti tagavad need mürasummutusfunktsiooni ja HD-mikrofoni. Lihtsa kasutamise tagab sisseehitatud kaugjuhtimispult. Läbimõeldud disain muudab nende kasutamise äärmiselt mugavaks. Seadmel on ka lai ühilduvus tänu 3,5 mm pistikule.

LDNIO/HP06/2

Sukelduge muusikasse

Keskenduge oma lemmiklauludele ja hindage uuesti nende ilu. LDNIO kõrvaklapid on varustatud komposiitmembraaniga, nii et saate nautida kristallselget heli.

LDNIO/HP06/4

Miski ei häiri teid

Nautige muusikat ja taskuhäälingusaateid kõikjal. LDNIO kõrvaklapid toetavad mürasummutust, nii et tarbetu taustamüra ei takista teil keskendumast kuulatavale helile.

LDNIO/HP06/6

Rääkige segamatult

Püsige oma lähedastega ühenduses. LDNIO kõrvaklappidel on HD-mikrofon, mis võimaldab teil vabalt rääkida peaaegu igas keskkonnas. Võite olla kindel: teie vestluskaaslane kuuleb teid alati!

LDNIO/HP06/3

Kõik on teie käeulatuses

Helitugevuse reguleerimiseks või esitatava loo muutmiseks ei pea te enam nutitelefoni järele sirutama. LDNIO kõrvaklapid on mugavaks juhtimiseks varustatud in-line kaugjuhtimispuldiga.

LDNIO/HP06/1

Nautige mugavust

LDNIO kõrvaklapid loodi mugavust silmas pidades. Tänu läbimõeldud disainile saate seadet kasutada pikka aega ilma ebamugavust tundmata. Lisaks on kõrvapadjad valmistatud pehmest ja nahasõbralikust silikoonmaterjalist, mis suurendab veelgi kasutusmugavust.

LDNIO/HP06/5
Tootja LDNIO
Mudel HP06
Ühendus 3,5 mm
Värv Must
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles