Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

LDNIO A4405 4USB võrgulaadija, LED lamp + USB-C kaabel

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid LDNIO
Kauba ID: 1459817
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

LDNIO A4405 4USB LED pirniga seinalaadija + USB-C kaabel

LDNIO A4405 on praktiline võrgulaadija, mis võib toimida ka öövalgustina. Sellel on 4 USB-porti ja väljundvool on kuni 4,4 A. Samuti võimaldab see valida ereda ja hämara valguse vahel. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja tagab ohutu kasutamise. Komplektis on ka USB-C kaabel.

Laeb kuni 4 seadet korraga

Enne teise ühendamist ei pea te ootama, kuni üks seade on täielikult laetud. Laadija võimaldab kasutada 4 USB porti korraga! Toode pakub ka 4,4A väljundpinget ja Auto-ID abil tuvastab nutikalt ühendatud seadmed ja reguleerib selle tööd vastavalt oma nõuetele.

Praktiline öölamp.

A4405 pole mitte ainult funktsionaalne laadija, vaid ka väike öölamp. Selle sisselülitamiseks vajutage lihtsalt nuppu! Samuti saate kohandada valgustust vastavalt oma vajadustele. Lihtsalt vajutage ja hoidke all, et vahetada ereda ja hämara valguse vahel. Lisaks jätab seade automaatselt meelde viimati kasutatud seaded ja taastab need uuesti sisselülitamisel.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Laadijal on ka täiustatud, hoolikalt läbimõeldud disain. Sellel on äärmiselt kaasaegne ja elegantne välimus. Selle disainis on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis tagab selle vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele. Samuti ei pea muretsema laadija ega sellega ühendatud seadmete ohutuse pärast.

Kasti

  • Seinalaadija LED-lambi jaoks
  • USB C kaabel

Spetsifikatsioon:

Bränd LDNIO
Mudel A4405
Värv Valge
Saadaolevad pordid 4x USB
Väljundvool 4,4 A (max)
Valgustus VEL

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles