Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laxihub LAGU10S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED pirn (2 tk)

Laxihub LAGU10S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED pirn (2 tk)
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Laxihub
Kauba ID: 1458793
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laxihub LAGU10S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED pirn (2tk)

Kas soovite luua oma kodus erilist atmosfääri? Laxihub LAGU10S nutikas LED-pirn aitab teid selles. See pakub kuni 16 miljonit värvi ja 8 värvistseeni, nii et saate kohandada valgusefekte erinevate olukordade jaoks. Samuti saate reguleerida heleduse taset vahemikus 5 kuni 100%, kasutada taimeri funktsiooni ja koostada ajakavasid. Toote eeliseks on ka spetsiaalne rakendus mugavaks tööks, samuti ühilduvus hääleassistentide Amazon Alexa ja Google Home'iga.

Aitab luua imelisi mälestusi

Laxihub LAGU10S nutikas LED-pirn toetab kuni 16 miljonit värvitooni, lisaks saate valida 8 eelseadistatud värvistseeni hulgast ja reguleerida heleduse taset. Nii saate hõlpsalt leida õige valgustuse ja sobitada selle oma konkreetse sündmusega. Romantiline õhtusöök, pidu sõpradega või filmiõhtu – LAGU10S sobib igasse olukorda.

Mugav töö

Lambipirni mugava kasutamise eest vastutab spetsiaalne TUYA rakendus (ühildub Androidi ja iOS-iga). Seega pole vaja teha muud, kui luua ühendus 2,4 GHz Wi-Fi-ga ja saate oma tulesid mugavalt diivanilt juhtida. See pole veel kõik – LAGU10S töötab koos Amazon Alexa ja Google Assistantiga, nii et saate muuta valgustuse seadeid lihtsate häälkäskluste abil. Lamp töötab ka Arendi ja Smart Life rakendustega.

See mõjub igale peole

Kas sulle meeldib tantsida ja kutsud sageli sõpru? Varusta end nutika LED-pirniga ja loo oma kodus klubihõngu. Laxihub LAGU10S pakub muusika sünkroonimise funktsiooni, nii et see pakub huvitavaid valgusefekte, mis sobivad teie lemmiklauludega. See on suurepärane lahendus, mis tagab eduka peo ja üllatab teie lähedasi.

Planeerige see tööle

Kas jäite kogemata magama, kui valgus põles? Laxihub LAGU10S-iga saate seda vältida. Lambipirnil on ajastamise funktsioon, nii et saate määrata tunnid, millal see peaks sisse ja välja lülituma. Nii saate programmeerida lambipirni nii, et see lülitub õhtul välja ja lülitub sisse hommikul, kui ärkate.

Tootja Laxihab
Mudel LAGU10S
Tükid pakendi kohta 2
Rakendus Thuja, Arenti, Tark elu
Juhtmevaba tehnoloogia WiFi
Sagedus 2,4 GHz
Sisendpinge 220-240 VAC, 50 Hz
Lõng GU10
Võimsus 4,5 W
Heledus 350 lm
Valguse värv RGB + soe/külm valge
Värviline temperatuur 2700–6500 K
Lambi eluiga 15 000 tundi
Töötemperatuur -10 kuni 40°С
Energiaklass A+
Mõõtmed Ø 50 mm x 56 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles