Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Laxihub LAE14S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED pirn (2 tk)

Laxihub LAE14S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED pirn (2 tk)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Laxihub
Kauba ID: 1458794
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laxihub LAE14S Wifi Bluetooth TUYA Smart LED pirn (2tk)

Laxihub LAE14S nutikas LED-pirn loob teie koju ainulaadse atmosfääri. Toode toetab kuni 16 miljonit värvi ja 8 värvistseeni, nii et saate valgustuse tüübi hõlpsalt konkreetse olukorraga sobitada. Lisaks saate reguleerida heleduse taset vahemikus 5 kuni 100%, kasutada taimeri funktsiooni ja koostada ajakavasid. Lambipirni mugava juhtimise eest vastutab spetsiaalne rakendus, lisaks ühildub LAE14S Amazon Alexa ja Google Home’iga, seega saab seda juhtida häälkäskluste abil.

Ainulaadne atmosfäär igaks sündmuseks

Nutika LED-lambiga saate luua ideaalse atmosfääri õnnestunud filmiõhtuks, unustamatuks tantsupeoks või romantiliseks õhtusöögiks. Lamp võimaldab teil valida 16 miljoni värvi hulgast ja lisaks on sellel 8 eelseadistatud värvistseeni. Samuti saate reguleerida heleduse taset ja kohandada seda erinevate olukordadega.

Mugav juhtimine

Kas soovite muuta valgustuse tüüpi diivanilt lahkumata? Lihtsalt laadige alla spetsiaalne TUYA rakendus, mis ühildub Androidi ja iOS-iga, ning looge ühendus 2,4 GHz Wi-Fi-ga. Veelgi enam, toode töötab Amazon Alexa ja Google Assistantiga, nii et saate lambipirni mugavalt juhtida rakendusest või lihtsate häälkäsklustega. Lamp töötab ka Arendi ja Smart Life rakendustega.

Teie lemmikmuusika rütmis

Kas teile meeldib sõpradega aega veeta ja muusika on teie koosviibimiste lahutamatu osa? Nutikas LED-valgusti Laxihub LAE14S sobib suurepäraselt teie peoks, kuna see pakub muusika sünkroonimisfunktsiooni ja pakub huvitavaid valgusefekte teie lemmiklaulude rütmis. See on ideaalne lahendus oma sõprade üllatamiseks ja eduka peo tagamiseks.

Kohandatud teie elustiiliga

LAE14S-il on ajakava funktsioon, nii et saate seda eelnevalt ajastada. Kasutage lihtsalt spetsiaalset rakendust ja määrake lambi sisse- ja väljalülitamise aeg. Nii saate magama jääda ja ärgata pehme valgustuse saatel, muretsemata öösel põlevate tulede pärast.

Tootja Laxihab
Mudel LAE14S
Tükid pakendi kohta 2
Rakendus Thuja, Arenti, Tark elu
Juhtmevaba tehnoloogia WiFi
Sagedus 2,4 GHz
Sisendpinge 220–240 VAC, 50 Hz
Lõng E14
Võimsus 4,5 W
Heledus 350 lm
Valguse värv RGB + soe/külm valge
Värviline temperatuur 2700–6500 K
Lambi eluiga 15 000 tundi
Töötemperatuur -10 – 40°С
Energiaklass A+
Mõõtmed Ø 37,5 mm x 106 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles