Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Lauaarvuti monitori LED valgusriba Elesense E1132 (must)

Lauaarvuti monitori LED valgusriba Elesense E1132 (must)
Laos
  • 50.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17 €
Kaubamärgid Elesense
Kauba ID: 1467268
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Monitori lamp Elesense E1132 (must)

Valides Elesense E1132 monitori lambi, saate kaks valgusallikat, mis hõlbustavad arvutiga töötamist, ilma et see kahjustaks teie silmade tervist. Tänu võimalusele reguleerida heleduse taset ja reguleerida värvitemperatuuri vahemikus 2700K kuni 6500K, toimib seade hästi paljudes erinevates rakendustes. Selle kasutamine on intuitiivne ning paigaldamine lihtne ja probleemivaba. Nüüd saate nautida optimaalset valgustust, säästes samal ajal lauaruumi.

Elesense/E1132-must/1

Kaks valgusallikat

Elesense monitori lamp pakub kahte valgusallikat, mis tagavad suurepärase nähtavuse ja mugavuse, muutes töö ja mängimise sujuvaks kogemuseks. Taustvalgus on peen ja loob ainulaadse atmosfääri, tuues esile värvide sügavuse ja kontrastid ekraanil. Teisest küljest on asümmeetriline esivalgustus hoolikalt disainitud nii, et see tõstaks esile laua ja klaviatuuri ala. Samal ajal kõrvaldab see häiriva sära, luues ideaalsed tingimused keskendumiseks ja loominguliseks tööks.

Elesense/E1132-must/4

Kohandage valgustust vastavalt oma vajadustele

Tagada tööks ja mängimiseks optimaalsed tingimused. Tänu heleduse taseme reguleerimisvõimalusele saate hõlpsalt reguleerida valgustust igas olukorras, säilitades samal ajal silmade tervise. Samuti saate muuta värvitemperatuuri 2700K-lt 6500K-le, nautides nii sooja kui ka jahedat valgust.

Elesense/E1132-must/2

Intuitiivsed juhtnupud

Lambi E1132 kasutamine pole keeruline. Vaid ühe puudutusega saate vahetada esi- ja tagavalgustuse vahel. Kahe kraaniga saate reguleerida värvitemperatuuri. Lisaks suurendab ketast päripäeva keerates heleduse taset ja vastupäeva keerates seda. Nagu näete, hoolitsesime selle eest, et pakkuda teile kõrgeimat mugavust!

Elesense/E1132-must/3

Säästke oma laual ruumi

Elesense monitorlambi arendamisel keskenduti tööruumi efektiivsele kasutamisele. Asetage seade ekraani kohale ja nautige suuremat tootlikkust ja uskumatut arvutusmugavust ilma väärtuslikku töölauaruumi ohverdamata. Lisaks on E1132-l sisseehitatud kaabel ja see töötab juhtmega režiimis, pakkudes pidevat ja usaldusväärset valgusallikat.

Elesense/E1132-must/5
Tootja Elesense
Mudel E1132
Valgusallikas Ees: 90 helmeid; tagaosa: 48 helmest.
Keskuuringute Instituut 97
Värviline temperatuur 700 000 kuni 6500 000
Toiteallikas 5V, 1,3A
Hämardamise skeem Analoogne hämardus
Materjal Alumiiniumisulam, ABS, PC, tsingisulam
Värv Must
Omadused
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles